неділя, 16 травня 2021 21:45

"Барселона" несподівано програла й втратила шанси на чемпіонство

"Барселона" несподівано програла й втратила шанси на чемпіонство
"Сельта" здобула вольову перемогу. Фото: Reuters

Сьогодні, 16 травня, в матчі передостаннього 37-го туру іспанської Примери "Барселона" приймала "Сельту". Зустріч проходила на стадіоні "Камп Ноу" в Барселоні і програла з рахунком 1:2.

Рахунок в матчі на 28-й хвилині відкрив нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі, асистував йому Серхіо Бускетс. Однак радість від голу тривала недовго, вже через 10 хвилин Санті Міна відновив рівновагу на табло. На 83-й хвилині захисник "Барселони" Клеман Лангле отримав другу жовту картку і був видалений, що вплинуло на подальший хід гри. На 89-й хвилині нападник "Сельти" Санті Міна оформив дубль. Фінальний свисток арбітра зафіксував сенсаційну перемогу "Сельти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зідан повідомив, що залишає "Реал"

У паралельному матчі "Реал" на виїзді переграв "Атлетик" – 1:0, а мадридський "Атлетико" вдома - "Осасуну" - 2:1. Таким чином "Атлетико" набрав 83 очки у "Реала" - 81. У "Барселони" залишилося 76.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" несподівано програла й втратила шанси на чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі