четвер, 07 липня 2011 09:53

Балотеллі з'явився на тренування у футболці, що "прагне крові"

Балотеллі з'явився на тренування у футболці, що "прагне крові"

Гравець "Манчестер Сіті" італієць Маріо Балотеллі продовжує шокувати громадськість своїми витівками.

Італійський нападаючий, перебування якого у складі Городян залишає досить суперечливі враження, приїхав на тренувальний збір команди у футболці, що пропагує насильство, повідомляє видання DailyMail.

На футболці зображені пістолет, кулемет, ніж і рот дівчини, який кровоточить.

Як заявив The Sun керуючий директор Damilola Taylor Trust Гері Трусдейл, "такого роду речі є негожими, але в даному випадку немає нічого дивного".

Балотеллі вже давно відомий своїми неоднозначними витівками.

Ще одна риса характеру Балотеллі - неврівноваженість. Одна з його останніх витівок - метання дротиків в гравців молодіжного складу "МанСіті". За це його оштрафували на 100 тис. фунтів. Загальна ж сума штрафів з моменту його переходу до складу Городян склала вже 300 тис. фунтів.

Раніше британський таблоїд The Sun повідомив про те, що британська поліція неодноразово штрафувала за неправильну парковку італійського форварда "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі на загальну суму в майже 10 тисяч фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі з'явився на тренування у футболці, що "прагне крові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі