неділя, 11 жовтня 2020 16:15

"Ярмоленко випадає з гри, Циганков не може прийти в себе, Коваленко - нульовий" - Сабо

"Ярмоленко випадає з гри, Циганков не може прийти в себе, Коваленко - нульовий" - Сабо
Йожеф Сабо 3 роки очолював збірну України. Фото: УНІАН

Колишній наставник київського "Динамо" та збірної України Йожеф Сабо розкритикував національну збірну за поразку від Німеччини.

Сабо не бачить шансів у команди Андрія Шевченка в матчі проти збірної Іспанії.

"Проти Іспанії у нас шансів немає. Зараз будь-який склад національної команди виглядає погано. Той же Андрій Ярмоленко, який сидить в запасі "Вест Гема", випадає з гри, Віктор Циганков, яким і я раніше видав стільки авансів, ніяк не може прийти в себе, Віктор Коваленко - нульовий, Едуард Соболь - в атаці непогано діяв, але в обороні помилявся.

Тренерському штабу збірної України потрібно десь шукати центральних захисників. Переміщення в центр Віталій Миколенко відчутно збіднює гру команди на фланзі. Звичайно, не вистачає ще інших футболістів "Шахтаря" - хворих хлопців. Бракує того складу, який був під рукою Андрія Шевченка під час відбору на Євро-2020.

Адже справа не в критиці гри національної команди. Для футболістів збірної України дуже важливо було глянути на себе з боку - порівняти свою гру в поєдинках з такими грандами, як збірні Іспанії, Німеччини, з тією ж Францією, нехай і в товариській зустрічі. А то ми все їх хвалили, мовляв, гляньте, як чудовий Ярмоленко, як швидко зростає Циганков. А що насправді? Де вони в матчах з топ-командами? Так що нехай відчують різницю і зроблять висновки - це дуже корисно", - сказав Сабо у коментарі "Футбум".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна програла Німеччині

У 4 турі Ліги націй збірна України поступилася Німеччині - 1:2. 13 жовтня команда Андрія Шевченка зіграє проти Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленко випадає з гри, Циганков не може прийти в себе, Коваленко - нульовий" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі