пʼятниця, 30 грудня 2022 16:45

"Андрія Шевченка попередили, що в УЄФА його не чекають" - Печерний

  З УЄФА Андрію Шевченку передали, що не визнають його президентом УАФ. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine
З УЄФА Андрію Шевченку передали, що не визнають його президентом УАФ. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

З УЄФА Андрію Шевченку знову передали, що не визнають його президентом Української асоціації футболу (УАФ), і порадили йому взагалі не замислюватися над кар'єрою в європейській футбольній спілці щонайменше найближчі 2-3 роки. Про це у Facebook написав голова Асоціації футболістів України Олег Печерний.

Він нагадав, що й раніше попереджав про різку реакцію Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та Міжнародної федерації футболу (ФІФА) на спроби "призначення" Шевченка президентом Української асоціації футболу. І його прогноз справдився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війну в Україні їм начхати – УЄФА проведе міжнародний турнір у Росії

"Справдилися мої найгірші прогнози про те, що ФІФА та УЄФА нам подібного не пробачать. Організації двічі нас попередили: надіслали офіційного листа про вірогідне виключення України, потім підтвердили справжність цього листа", - написав він.

Автор: зі сторінки Олега Протасова у Facebook
  УЄФА та ФІФА різко відреагували на спроби «призначення» Шевченка президентом Української  асоціації футболу
УЄФА та ФІФА різко відреагували на спроби «призначення» Шевченка президентом Української асоціації футболу

Також Печерний розповів, що Шевченкові повторно з УЄФА передали попередження.

"Йому знову передали, що не визнають його президентом УАФ, що "лукашенки" у футболі нікому не потрібні, і що йому найближчі 2-3 роки взагалі не варто навіть розмірковувати на тему роботи в УЄФА", - зазначив Печерний.

УЄФА та ФІФА скерувало до України офіційний лист з погрозою виключити з футбольних органів через тиск на УАФ та спроби організувати незаконні вибори керівника Асоціації.

Коли окремі журналісти намагалися поставити автентичність листа під сумнів, в УЄФА підтвердили його справжність та реальність своїх намірів.

Раніше зі слів журналіста Ігоря Бурбаса також стало відомо, що з Шевченком на фоні скандальних спроб зміни влади в УАФ мав розмову президент УЄФА Олександр Чеферін. Він попередив Шевченка, що якщо в український Дім Футболу його "заведуть" в обхід закону, то двері до Виконкому УЄФА для нього будуть зачинені назавжди.

Зараз ви читаєте новину «"Андрія Шевченка попередили, що в УЄФА його не чекають" - Печерний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі