вівторок, 11 вересня 2018 12:21

Я вирублю Усика одним ударом - смілива заява британського боксера

Я вирублю Усика одним ударом - смілива заява британського боксера
Белью заявив, що вирубить Усика з одного удару. Фото: відкриті джерела

Британський боксер Тоні Белью зробив сміливу заяву. Тоні впевнений, що бій відбудеться і він нокаутує українця.

"Я буду стояти в одному рингу з феноменальним боксером. Усик привніс у профі-ринг стиль любительського боксу, який подарував йому Олімпійське золото. Але я не буду просто стояти і милуватися ним. Покажу свій максимум, а потім подивимося, наскільки він зможе протистояти цьому", - цитує Белью Boxing Scene.

"Мене вкладали на підлогу, але я завжди піднімався. У мене були розсічення, я був явним аутсайдером. У мене є досвід таких речей, але не думаю, що він є у Усика. Я не чув від жодного експерта, що можу перемогти. Звик, що мене завжди списують до бою".

Британець випромінює самовпевненість і каже, шо вирубить Усика одним ударом.

"Звичайно, я буду стежити за Усиком. Якщо чесно, я думаю, що він знайде у мене більше вад, ніж я у нього. Але у мене є такий удар, якого немає у нього. Вирублю Усика одним ударом. Мені лише потрібен один момент, одна його помилка, а потім я завдам свого разючого удару".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо добре заплатять, знову поїду до Москви - Усик

Бій між Тоні Беллью та Олександром Усиком повинен пройти наприкінці року в Британії. Але промоутер англійця Едді Хірн заявив, що бій, швидше за все, не відбудеться цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Я вирублю Усика одним ударом - смілива заява британського боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі