середа, 23 лютого 2022 14:11

Власник сексшопу закликав не витрачати гроші на свою продукцію в складний для України час

Власник найбільшого в Україні онлайн сексшопу 69.TOYS, підприємець Іван Кришталь звернувся до українців із закликом не витрачати кошти на продукцію його магазину в цей непростий для нашої країни час.

  Іван Кришталь звернувся до українців із закликом не витрачати кошти на продукцію його магазину
Іван Кришталь звернувся до українців із закликом не витрачати кошти на продукцію його магазину

Підприємець зазначає, що через можливу повномасштабну військову загрозу Росії, гроші можуть бути необхідні на більш важливі речі – одяг, зброю, ліки, туристичне спорядження. Кришталь також закликає підтримувати українську армію.

"Шановні відвідувачі магазину 69.TOYS, дорогі мешканці України. Ми дуже цінуємо ваше бажання урізноманітнити ваше сексуальне життя, додати трохи перчинки. Ми обов'язково зробимо покупку в нашому магазині максимально комфортною як і раніше. Але сьогодні, ми хочемо попросити вас використати ці кошти на більш необхідне. Для кожного це може бути щось своє - амуніція чи зброя, їжа чи одяг, ліки чи туристичне спорядження, можливо є сенс передати кошти на потреби нашої армії, яка вже понад 8 років забезпечує спокій на всій території України. А як тільки ми переможемо, то обіцяємо, що ми задовольнимо будь-які ваші найпотаємніші бажання! Бережіть себе і своїх близьких!" – написав підприємець у блозі на сайті магазину.

Під зверненням опублікували перелік благодійних фондів та громадських організацій, які допомагають українським військовим та армії.

"Зараз ми як ніколи повинні консолідуватися та бути готовими до будь-яких подій. Ми маємо допомагати один одному і особливо нашим захисникам!" - додає Кришталь.

Іван Кришталь військовий ЗСУ (2003-2017), ветеран війни на Сході України. Зараз – майор запасу. Підприємець активно фінансово підтримує українських військових й побратимів, з якими в 2015 році проходив службу в АТО.

У 2018 році заснував магазин 69.TOYS, який входить в групу компаній "69 Україна". Магазин пропонує інтимні та товари гігієни, спідню білизну, еротичний одяг. В каталозі сексшопу понад 30 тисяч товарів.

Головний офіс магазину в Києві. 69.TOYS має найбільшу мережу інтернет-представництв в Україні. Торік клієнти зробили в магазині 15 тис. замовлень.

Зараз ви читаєте новину «Власник сексшопу закликав не витрачати гроші на свою продукцію в складний для України час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі