пʼятниця, 08 серпня 2014 11:03

В одному з храмів Австрії зняли порнофільм

В одному з храмів Австрії зняли порнофільм

Гучний скандал розгорівся в австрійському місті Хершинг, розташованому в федеральної землі Верхня Австрія. Стало відомо, що в одному з місцевих храмів були проведені зйомки порнофільму. Відповідальний за прихід священик жодного дозволу на це, зрозуміло, не давав, повідомляє The Local.

Яким чином знімальній групі вдалося проникнути в храм, до цих пір невідомо. Утім, факт того, що в стінах храму відбувалися зйомки порнофільму, австрійське духовенство не заперечує. Вся справа в тому, що нещасливий ролик вже з'явився в Інтернеті, і ні в кого з глядачів немає сумнівів, що дія фільму відбувається саме в стінах церкви Хершинга.

Даний інцидент розслідує єпархія міста Лінц, до якого належить "спаплюжений" прихід. Незважаючи на те, що слідство ще не закінчено, учасників картини для дорослих вдалося ідентифікувати досить швидко. Головну роль у фільмі виконала популярна порноактриса. Згідно з місцевими законами, за вчинення "безчинств" в церкві порушнику може загрожувати тюремне ув'язнення терміном до року або великий грошовий штраф.

Втім, зараз австрійське духовенство стурбоване, скоріше, тим, як відновити репутацію священного місця.

Зараз ви читаєте новину «В одному з храмів Австрії зняли порнофільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі