субота, 04 листопада 2017 01:35

Сексуальні дівчата зваблюють зомбі: як виглядає комічна пародія на Playboy
21

Автор: disgustingmen.com
  Girls and Corpses
Girls and Corpses

Феєричне видання Girls and Corpses (буквально "Дівчата і трупи") підкорило світ своїм нестандартним підходом до еротичної фотографії. Засновник журналу Роберт Стівен Райн понад усе в житті любить жінок і фільми жахів. Одного разу, після зйомок у черговому фільмі про повсталих мерців, він вирішив поєднати ці два захоплення і додати сюди трохи мрії - стати новим Г'ю Гефнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українок подражнив сексуальними принадами в Playboy

У Girls and Corpses є його редакторська колонка, а також все те, що має бути в чоловічому журналі про мертвяків і красунь: напівоголені дівчата, комікси, листи читачів, роздуми про сучасне суспільство, статті на бентежні для чоловіків теми.

Це справжній альтернативний і сповнений цинічного гумору Playboy. Дивіться фото обкладинок нижче.

Girls and Corpses
Фото: disgustingmen.com
Girls and Corpses
Girls and Corpses
Girls and Corpses
Girls and Corpses

В історію журналу Playboy увійшла дівчиною місяця модель-трансгендер - в номері за листопад і грудень в постійній рубриці глянцю з'явиться 26-річна француженка Інес Рау, яка зробила операцію зі зміни статі в 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні дівчата зваблюють зомбі: як виглядає комічна пародія на Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі