понеділок, 04 серпня 2014 13:53

Секс-туризм в Іспанії небезпечніший, ніж у Греції

Секс-туризм в Іспанії небезпечніший, ніж у Греції

The Daily Mail склав рейтинг курортних міст, де небезпечніше всього займатися сексом.

Як повідомляє видання, рейтинг складено на основі опитування 2000 британців у віці від 18 до 36 років. З них кожен десятий зізнався, що займався у відпустці незахищеним сексом з незнайомцем.

Очолює рейтинг гаряче іспанський місто Бенідорм, про безтурботний відпочинку у якому з найбільшою ймовірністю можуть пошкодувати туристи, які розважаються секс-пригодами. У цьому місті 12% опитаних займалися сексом з незнайомцем без презерватива. Примітно, що іспанське місто Магалуф, скандальне цього літа своїми секс-конкурсами в барах, про яких стало відомо всьому інтернету, виявилося всього лише на шостому місці рейтингу.

Крім того, дослідження показало, що 2% опитаних зізналися, що займалися у відпустці сексом на публіці. 9% опитаних повідомили, що за підсумками відпустки в інтернет потрапили компрометуючі їх фото або відео. 15% повідомили, що шкодують про те, чим займалися на відпочинку і точно не будуть повторювати це вдома. При цьому 45% з тих, хто займався незахищеним сексом у відпустці, повідомили, що не здавали аналізи на ЗПСШ по поверненню.

А це отриманий рейтинг міст і селищ, де ризик підхопити ЗПСШ найбільш високий:

1. Бенідорм, Іспанія (12%)

2. Айя-Напа, Кіпр (9%)

3. Фаліракі, Греція (7%)

4. Рим, Італія (7%)

5. Сан-Антоніо, Іспанія (6%)

6. Магалуф, Іспанія (6%)

7. Дубровник, Хорватія (6%)

8. Кавос, Греція (5%)

9. Лаганас, Греція (5%)

10. Марбелья, Іспанія (4%)

Зараз ви читаєте новину «Секс-туризм в Іспанії небезпечніший, ніж у Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі