четвер, 02 лютого 2017 14:48

Оголена незнайомка вабить за собою: світ підкорив новий стиль пікантного фото
12

Фото: Кирилл Чернявский

Фотограф Кирило Чернявський створив фотосесію з напівоголеними, а часом зовсім і голими, дівчатами. Найчастіше на фото таємнича незнайомка на тлі красивих пейзажів вабить чоловіка рукою і веде його за собою.

Пікантні знімки він публікує в своєму Instagram, який налічує 318 тис. підписників.

Фото Чернявського зроблені у стилі популярного фотопроекту Follow me ("Йди за мною"), творцями якого були фотограф Мурад і його дружина Наташа Османн. Пара відпочивала в Барселоні, де Мурад і зробив перший кадр у стилі Follow me. "Ми були дуже молоді, дуже закохані і зовсім безтурботні. Гуляли сонячними вуличками, базікали, сміялися і, звичайно, фотографувалися", - поділився чоловік в одному з інтерв'ю.

У якийсь момент Наташа відвернулася, і Мурад несподівано зловив "той самий" кадр.

"З кожної країни ми привозили друзям "листівку": дівчина тягне за руку молодого чоловіка, показуючи йому найкрасивіші місця на Землі. Це стало традицією. А незабаром про нас якимось дивом дізналися західні журналісти, про проект заговорив весь світ", - розповів Мурад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф вразив грою світла на оголених жіночих тілах

Дивіться на красу жіночого тіла на знімках Кирила Чернявського.

За допомогою об'єктива американський фотограф Говард Шатц передає міць і гнучкість, що прихована у частинах оголених тіл його моделей. Роботи Шатца виставлені у кращих галереях і музеях по всьому світові.
Зараз ви читаєте новину «Оголена незнайомка вабить за собою: світ підкорив новий стиль пікантного фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі