вівторок, 30 вересня 2014 15:33

Один чоловік здатен запліднити 5 жінок за добу

Один чоловік  здатен  запліднити 5 жінок за добу

Раїса Друзка у 30 років вперше вийшла заміж. Одразу із чоловіком Володимиром працюють над зачаттям дитини. Чоловік наполягає на тому, що сексом варто займатися не більше двох разів на тиждень. Виключно вечір п'ятниці та суботи. А жінка склала свій календар- секс має бути щоденно у визначені години.

"Я хочу сексу кожного разу, коли до мене доторкається чоловік. Це мій останній шанс завагітніти - сказала гінеколог, до якої ходжу останні чотири роки. Якщо до 32-х років дитини не матиму - все. Володя відмовляє. Каже, що якщо більше двох разів на тиждень займатися сексом - сперматозоїди не дозрівають. На дверях спальні повісив графік. Я по три рази на місяць буваю у гінекологів, була вже у екстрасенсів. Платила гроші спеціалістам, аби визначити стать дитини за датою зачаття, за оновленням крові, за китайським та тайським календарем, народні методи визначення статі дитини. Хоча мені не важливо, чи то буде хлопчик, чи дівчинка, аби завагітніти. Нічого не виходить", - каже Друзка.

Медики пояснюють, зачаття дитини - то індивідуально, незалежно, скільки разів на тиждень та в якому місці займатися сексом.

"Вагітність - то єдина наука, коли немає норми. Те, що чоловіку треба збирати сперму, аби сперматозоїди були рухливими - теж індивідуально. Бо нормальний здоровий чоловік може запліднити 4-5 жінок за день. Це в тому випадку, коли він немає особливо великого навантаження на організм та добре харчується. Йому знадобиться 2-3 години відпочинку, от і все. А жінці потрібно думати про дитину, а не про сексуальне задоволення", - каже сексопатолог Віктор Єлисаветський.

Лікар наголошує, що сексом треба займатися по кілька разів на день, якщо є проблеми зі здоров'ям у жінки, якщо не може завагітніти. У разі вагітності - секс допустимий до останнього дня вагітності, якщо немає загрози викидня. Треба тільки вибрати зручну позу для трьох.

Зараз ви читаєте новину «Один чоловік здатен запліднити 5 жінок за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі