вівторок, 17 жовтня 2017 01:37

Назвали найчастіші мотиви подружніх зрад

Назвали найчастіші мотиви подружніх зрад
Секс для задоволення - головний мотив для пошуку позашлюбних відносин. Фото: Ivona

99% чоловіків визнали, що зраджували або думали про зраду своїй дружині. Про це свідчить дослідження популярного сайту знайомств Ashley Madison, за яким для більшості чоловіків "секс для задоволення" є головним мотивом для пошуку позашлюбних відносин.

Водночас 23% опитаних заявили, що інтрижки були спробою зробити стосунки із дружиною "щасливішими".

39% опитаних жінок зізнались у тому, що зраджували партнерові, а 35% визнали, що думали про це.

Понад половина жінок сказали, що вперше зрадили чоловіку після народження дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс на сніданок: фотопроект, який викликає апетит і збуджує тіло й розум

Цікаво, що чоловіки в цілому намагаються не починати службових романів. Водночас 15% жінок визнали, що колеги стали б "першими кандидатами для небезпечних стосунків", а 17% "фантазують" про побачення із босом.

Більшість чоловіків і жінок стверджують, що невірність була спробою додати пікантності у сексуальне життя. 38% опитаних жінок заявили, що вони хочуть, аби секс-іграшки, рольові ігри чи навіть секс втрьох допоміг їм пожвавити сексуальні стосунки з теперішнім партнером.

"Українці одружувалися не тому, що досягли статевої зрілості, одне одного покохали чи вирішили створити сім'ю. Шлюб давав економічну самостійність", — розповіла фольклористка Ірина Ігнатенко.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найчастіші мотиви подружніх зрад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі