четвер, 01 березня 2018 18:02

Ексклюзивне інтерв'ю з секс-шопом "ОРГАЗМ"

  Продавець-консультант секс-шопу "Оргазм" відповіла на найпікантніші питання
Продавець-консультант секс-шопу "Оргазм" відповіла на найпікантніші питання

Сьогодні на наші нескромні запитання відповідає продавець-консультант секс-шопа "Оргазм" - Яна.

Яна, яким секс-шопам віддають перевагу покупці, фізичним або інтернет-магазинам?

Звичайно ж, в Україні більшість покупців секс-іграшок віддають перевагу саме інтернет-магазинам даного напрямку. Так як це можливість зробити покупку швидше, ознайомитися з більшим асортиментом товарів, ніж у фізичному магазині, а також зробити це конфіденційно.

Хто все-таки частіше відвідує такі магазини? Чоловіки або жінки, може бути пари?

Я б не сказала, що секс-шоп більше відвідує та чи інша категорія людей. Всі вони, незалежно від гендерної приналежності, можуть придбати необхідні товари. Адже крім усього іншого, ми продаємо нижню білизну (як жіночу, так і чоловічу), лубриканти, презервативи ... Мені складно уявити дорослу людину, яка може обійтися без усього цього.

Розкажіть, які іграшки користуються найбільшою популярністю? Які параметри обирають українки?

Найпопулярнішими є вібратори, анальні іграшки та різні девайси для збільшення статевого члена. Серед покупців вібраторів і фалоімітаторів найбільше шанувальників традиційних розмірів 14-16 см.

А як часто у вас замовляють вібратори великого розміру, наприклад 20 і більше сантиметрів?

Не так часто, як багато хто думає. І що цікаво, попит на великі іграшки зростає тільки під час і після свят.

Скажіть, чи бувають такі прохання клієнтів, які можуть вас здивувати або засоромити?

За багато років моєї роботи в секс-шопі, мене досі трохи дивує, коли клієнти телефонують з проханням підібрати екстендер або вакуумну помпу з довжиною від 25 сантиметрів (сміється).

А для чого взагалі потрібні вакуумні помпи?

Вакуумна помпа незамінна для поліпшення ерекції, а також для збільшення статевого члена. До того ж, сам процес її використання доставляє чоловікові море задоволення.

Які ще є способи збільшення пеніса?

Останнім часом дуже популярними стали різні екстендери, також креми для масажу та посилення припливу крові до чоловічого органу.

Виходить, що представниці слабкої статі цілком задоволені стандартними параметрами? А самі представники сильної статі ні?

Так, картина виглядає саме так саме чоловіки приділяють розміру величезну увагу, жінок, в основному, влаштовують стандартні.

Що б ви порадили нашим читачам? Може бути, якусь секретну позу або чарівну секс-іграшку?

Для сексуального задоволення і гармонії немає чарівної пігулки. Як співається в одній відомій пісеньці "Все, що вам потрібно це любов! ". А секс-іграшки, мереживна білизна та інші товари секс-шопа це тільки акомпанемент в добре відрепетируваному репертуарі.

Краще й не скажеш, мабуть. Нагадуємо, що на наше відверте бліц-опитування відповідала Яна продавець-консультант секс-шопа "Оргазм" https://orgazm.kiev.ua/

Зараз ви читаєте новину «Ексклюзивне інтерв'ю з секс-шопом "ОРГАЗМ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі