середа, 01 лютого 2017 12:43

Як виглядає жінка, яка насправді була секс-символом 50-их років
58

Бетті Бросмер - перша красуня кінця 40-их і 50-их років, зірка обкладинок і прообраз пін-ап-дівчат.

Вона виграла понад 50 конкурсів краси, була королевою 300 обкладинок, знялася у більш ніж сотні календарів, була найбільш високооплачуваною моделлю Америки.

Пропонуємо 10 цікавих фактів із життя секс-символу 50-их.

1. Бетті народилася 2 серпня 1935 року. Бросмер - попередниця Мерилін Монро. Із 1948 року і в усі 50-ті еталоном жіночої краси була Бетті. Вона виступила у головній ролі в розвитку пін-ап, створивши образ грайливого дівча. Її багаторічний успіх підготував глядачів до зоряного старту Мерилін Монро.

2. Феноменальні параметри Бросмер: 38-18-36 (в дюймах), у сантиметрах: 96,52 - 45,72 - 91,44. Вона має "Найшикарніше тіло 50-их років".

3. В кінці 40-их вийшов журнал Sears & Roebuck, на обкладинці якого вперше з'явилася майбутній секс-символ Америки. Після цього в офіс рекламного агентства Conover, де працювала 13-річна Бетті, стала приходити неймовірну кількість замовлень на рекламні проспекти, постери, обкладинки та упаковки продуктів харчування. За однієї умови - на всьому має бути присутнє зображення юної красуні.

4. Журналів з її фотографіями налічується на даний момент більше 150.

5. Коли Бетті виповнилося 16 років, найпрестижніші титули, які могли отримати красуні 50-их, магнітом притягувались до каліфорнійської моделі: "Міс телебачення", "Міс Джонс Біч", "Міс фігура" і "Міс блакитні очі".

6. В один місяць її фото були роздруковані на обкладинках одразу восьми національних журналів.

7. Бетті Бросмер стала першою моделлю, яка мала право на всі її фото - вона отримувала відсотки кожен раз, коли її фотографія була опублікована.

8. Легко впізнаване гарне обличчя стало емблемою для спортивних змагань, що проводяться братами Вейдера. З її появою в житті майбутнього чоловіка Джо Вейдера пов'язаний розвиток жіночого культуризму та фітнесу. Вони прожили разом усе життя і написали безліч книг про бодібілдинг та фітнес. У 1981 році Бетті і Джо випустили "Книгу Вейдерів із бодібілдингу для жінок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як котики стали у позиції дівчат з відвертих листівок

9. Пишуть, що саме вона запропонувала чоловікові придивитися до австрійського чемпіона - Арнольда Шварценеггера. Завдяки їй "Термінатор" був поселений в сусідньому з котеджем Вейдеров будинкові. Жінка проштовхнула його на кіноекран. Бетті розвинула в Арнольдові талант до бізнесу: у 70-их роках вони спільними зусиллями активно займалися торгівлею нерухомістю. Величезні продажі Power Exerciser викликані тим, що новий товар рекламувала пара Арнольд Шварценеггер - Бетті Вейдер. Вона не злазила з його рук на пляжних зйомках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний фотограф шокував еротичними знімками літніх моделей

10. Джо Вейдер помер у 2013 році, а Бетті жива і прекрасно виглядає. Нині вона випускає спортивний журнал для жінок Shape, веде колонку у знаменитому "Сила і краса", а також є членом Олімпійського комітету по фізичній досконалості.

Дивіться знімки сексуальної красуні у нашій фотогалереї.

Блог Flashbak склав добірку із найкращих обкладинок вінтажних журналів для чоловіків. Тут можна знайти і пін-ап 1940-их, і фотографії з обкладинок 1990-их років.
Зараз ви читаєте новину «Як виглядає жінка, яка насправді була секс-символом 50-их років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі