субота, 03 червня 2017 07:43

7 сексуальних навичок, які подарують неймовірну насолоду
5

Автор: Vse42
  Як отримати насолоду від сексу
Як отримати насолоду від сексу

Займатися сексом і насолоджуватися ним - різні речі. Справа тут не в здібностях партнера, його фізіологічних параметрах, техніці або досвіді. А лише у вашій здатності отримувати задоволення від процесу.

Про те, як відчути насолоду від сексу в повній мірі, пише kolobok.ua

Бути тут і зараз. Це означає, що ви не занурюєтеся у свій глибокий внутрішній світ, не згадуєте минуле і не будуєте плани на майбутнє. Ви знаходитесь виключно в теперішньому моменті. Стратегія планування працює в кабінеті стоматолога, оскільки приємні спогади і наполеонівські плани відволікають від болю і неприємних відчуттів. А в ліжку з коханими краще ловити момент.

Автор: Vse42
  Як отримати насолоду від сексу
Як отримати насолоду від сексу

Зосередьтеся на відчуттях. Не відволікайтеся на сторонні думки, звуки і запахи - ось хтось із сусідів смажить картоплю, а десь загавкав пес. Не приділяйте уваги тому, який маєте вигляд у цей момент, не бентежтесь на тему чи не занадто голосно кричите. Чим сильніше ми відволікаємося на зовнішні подразники, то більше обідняємо свої відчуття від дотиків.

Позбавтеся від м'язових затискачів. Постарайтеся звільнитися від напруги, яке сковує ваше тіло. Але якщо ви затискаєтеся від дотиків партнера до вашого тіла, є привід задуматися, чому так відбувається. Уявіть, він гладить вас по животу і той одразу ж стає твердим, проводить рукою по вашій руці і м'язи напружуються. Ви боїтеся втратити пильність і опинитися під його владою? Відпустіть ситуацію і припиніть спроби все тримати під контролем.

Автор: Vse42
  Як отримати насолоду від сексу
Як отримати насолоду від сексу

Вільне дихання. Не намагайтеся контролювати дихання. Дихайте глибоко і часто. Велика кількість кисню в крові призводить організм у стан "сп'яніння". Різкий вдих і різкий із зусиллям видих - це саме те, що вам потрібно.

Слідуйте за тілом. Це відбудеться, якщо ви дотримуєтеся попередніх правил: тут і зараз, прислухаєтеся до свого тіла, розслаблені і вільно дихаєте. Нині ви відчуваєте лише бажання і волю, прислухаєтесь до свого тіла і робите все, що вам хочеться.

Вимкніть голову. Замовчіть свій внутрішній голос, нехай він теж трохи відпочине. Направте всі думки на відстеження своїх відчуттів, а не на аналіз того, що відбувається.

Автор: Vse42
  Як отримати насолоду від сексу
Як отримати насолоду від сексу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди подівся секс: як повернути інтимність у стосунки

Відмовтеся від кордонів. Усуньте всі табу і соціальні установки, забудьте про "не можна, не повинна, так не добре, порядні дівчата так не роблять". Що вам заважає робити те, що подобається? Що трапиться, якщо зробите? Єдиним критерієм того, що можна і не можна робити, мають стати ваші відчуття. Не відмовляйте собі в задоволенні, втрачайте голову в ліжку від блаженства.

Автор: Vse42
  Як отримати насолоду від сексу
Як отримати насолоду від сексу

Як вести себе жінці в першу ніч з партнером, аби нічого не зіпсувати? Британські вчені провели опитування чоловіків у віці від 25 до 45 років і склали список їх очікувань від першого сексу.

Зараз ви читаєте новину «7 сексуальних навичок, які подарують неймовірну насолоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі