четвер, 03 травня 2018 11:41

Xiaomi анонсувала серію смартфонів нового покоління

Автор: gizmochina
  Xiaomi розроляє серію смартфонів нового покоління
Xiaomi розроляє серію смартфонів нового покоління

Китайська корпорація Xiaomi опублікувала в соціальній мережі Weibo зображення, яке натякає на анонс майбутнього продукту компанії.

Він, ймовірно, входить в серію S, про що свідчить буква "S" на тизері, повідомляє gizmochina.

Можна припустити, що цим тизером китайський виробник натякає на девайс під управлінням процесора Surge S2, або, наприклад, на смартфон Redmi S2.

До слова, дані про Redmi S2 кілька днів тому з'явилися на чеському сайті dotekomanie.cz. За словами джерела, телефон вже виставлений на продаж в магазині Mi Store в Чехії, що свідчить про його вихід на новий ринок.

Redmi S2 повинен отримати 5,99-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440 x 720 пікселів, процесор Qualcomm Snapdragon 625, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ флеш-пам'яті, подвійну основну камеру з 12-Мп та 5-Мп датчиками, 16-Мп фронтальну камеру, світлодіодний спалах з двох сторін, акумулятор ємністю 3080 мА·год та працюватиме під управлінням Android Oreo, який буде прикритий фірмовою оболонкою MIUI 9.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nokia X показали в рекламі перед виходом на ринок

За попередніми оцінками, вартість Redmi S2 складе $176 (близько 4 600 грн).

Поки Xiaomi офіційно не оголосила дату анонсу нового пристрою. Але раз компанія вже тизерить його, значить презентація пройде найближчим часом.

25 квітня Xiaomi представить смартфон Mi 6X в синьому, рожевому, червоному, чорному і золотому кольорах.

Судячи з рекламного знімка, модель отримає схожий на Redmi Note 5 Pro дизайн з вертикально орієнтованим модулем подвійної тильної камери і сканером відбитків пальців на металевій задній панелі

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi анонсувала серію смартфонів нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі