вівторок, 14 березня 2017 10:57

У "ВКонтакте" з'явиться нова функція

У "ВКонтакте" з'явиться нова функція
У ВКонтакте з'явиться нова функція. Фото: thg.ru

У квітні у соцмережі "Вконтакте" з'явиться нова функція. У сервісі "Історія" користувачі зможуть створювати маски для себе та інших.

Нова функція дозволить домалювати до власного обличчя нові деталі, пише thg.ru. Маски можна використовувати у статичних фотографіях і відеороликах. У відео маска змінюватиме положення під час руху зображення.

"Щоб постійно з'являлися інфоприводи, народжувалися нові меми, платформа повинна бути відкрита для всіх користувачів. Маски будуть різного ступеня складності - від зовсім простих до складних анімованих. Для створення найпростішої маски знадобляться навички роботи з графічними редакторами", - каже розробник "ВКонтакте" Олег Іларіонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з'явилися секретні чати і таймер самознищення

Після модерації створена маска може стати доступною всім користувачам соцмережі. Для цього її варто відправити спеціальному боту через повідомлення в співтоваристві VK Masks.

У грудні "ВКонтакте" додала функцію "Історії" як в Instagram. Історії друзів показані над новинною стрічкою у формі круглих іконок. Там розташована кнопка для додавання власної історії. Якщо друзі поділяться новиною, їхня фотографія стане синього кольору. Користувачі соцмережі можуть записати ролик завдовжки до 12 с або використовувати фотографію.

Зараз ви читаєте новину «У "ВКонтакте" з'явиться нова функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі