середа, 08 жовтня 2014 18:54

45% українців не користуються Інтернетом - соціологічне опитування

45% українців не користуються Інтернетом - соціологічне опитування
Фото:lenta-ua.net

В Україні 45% громадян не користуються мережею Інтернет. Про це свідчать результати соціологічного опитування "Електронне урядування в відображенні громадської думки", який провела соціологічна служба Центру Разумкова в середині вересня за підтримки шведського агентства міжнародного розвитку на всій території України за винятком Автономної республіки Крим та території проведення антитерористичної операції.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив експерт робочої групи з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного уряду Роман Кобець, передає РБК-Україна.

"Більше, ніж третина громадян України практично щодня, а то й кілька разів на день використовують Інтернет. Тих людей, які не користуються Інтернетом в Україні зараз - 45%, 58% людей, які не користуються інтернетом, не відчувають потреби в цьому, тобто вони ще до кінця не розуміють переваги, які дає Інтернет не тільки у відносинах з органами влади, але і в повсякденному житті, навчанні, дозвіллі і так далі", повідомив Кобець.

За його словами, 93% всіх користувачів мають доступ до Інтернету вдома, майже третина на роботі і 11% у громадських місцях, де є wi-fi.

Зараз ви читаєте новину «45% українців не користуються Інтернетом - соціологічне опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі