вівторок, 20 червня 2006 14:44

Жителька США розробила "оргазмову дієту"

Американка Маррен Ліндберг, втративши надію поліпшити своє сексуальне життя за допомогою ліків, придумала свій спосіб підвищення здатності досягнення оргазму. Цей список правил вона назвала "оргазмова дієта".

З дієтою Ліндберг можна ознайомитися на її інтернет-форумі. Вона дає консультації під псевдонімом Zaneblue. За словами тих, хто користувався її порадами, дієта дійсно допомагає. Суть її полягає в збільшенні рівня гормонів тестостерону і допаміну в крові, а також підвищенні м"язового тонусу.

Метод Ліндберг полягає у повній відмові від кави, чаю, цигарок, антидепресантів, женьшеню й інших натуральних аналогів, а також від гормональної контрацепції. Щодня необхідно з"їдати небагато темного шоколаду, приймати комплекс мультивітамінів, робити вагінальні вправи. А перед статтевим актом намагатися їсти їжу багату білками і вуглеводами, повідомляє YOK.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жителька США розробила "оргазмову дієту" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі