неділя, 23 грудня 2018 01:35

Ворожіння на рунах: отримайте підказку на майбутнє
7

  Руни допомагають отримати інформацію про себе, про інших, про події сьогодення і майбутнього.
Руни допомагають отримати інформацію про себе, про інших, про події сьогодення і майбутнього.

Руни - це древній алфавіт, створений кельтами, скандинавами і германцями. Слово "руни" перекладається, як "шепіт" або "священний секрет", адже вважалося, що кожна буква несла в собі енергетичне послання та інтуїтивну підказку.

Всього існує 24 руни, які містять особливий символізм, пов'язаний із зірками, напрямками та природними циклами. За традицією руни висікали на дереві, камені або кістках і тримали в священному мішечку. Для тлумачення людина повинна була вибрати руну, яка несла важливе інтуїтивне послання, пише spiritualunite.com

Існують різні розклади рун, які використовують для того, щоб дізнатися відповіді на найпотаємніші питання. Також рунам приписують магічні властивості - вони є оберегами і талісманами, а також здатні виконувати бажання.

Ворожіння на рунах

Подумайте над питанням або проблемою, яка потребує вирішення. Чітко задайте своє питання.

Як тільки ви прояснили для себе питання, подивіться на зображення рун і виберіть одну з них, яка в першу чергу привернула вашу увагу.

 

Руни та їх значення

1. Феу

Ця руна символізує багатство і необхідність подумати над своїми фінансовими потребами і обов'язками. Це може бути знаком того, що в недалекому майбутньому вас чекає грошова надбавка, і ви будете винагороджені за наполегливу роботу в минулому. Також це хороший знак для початку своєї справи або нової роботи.

2. Уруз

Ця руна уособлює силу і міць і говорить про те, що вам потрібно піднятися і почати управляти своїм життям. Руна символізує плодючість і посилення творчої та сексуальної енергії. Це хороший знак, якщо ви хочете почати творчий проект, стосунки або створити сім'ю.

 

3. Турісаз

Руна означає боротьбу або труднощі. Прийшов час прислухатися до себе і вирішити болючі питання, які можуть зараз виникнути. Також руна підказує, що вам потрібно усамітнитися і поміркувати про свої справжні почуття.

4. Ансуз

Руна символізує "божественне дихання" і каже, що ви маєте дуже сильну інтуїцію. Вона також вказує вам на вашу здатність зцілювати. Можливо, вас чекає духовне пробудження, і вам потрібно навчитися застосовувати ваші екстрасенсорні здібності.

5. Райдо

Ця руна символізує цикл або подорож. Можливо, зараз ви перебуваєте на важливому етапі свого життєвого циклу або готуєтеся до якоїсь поїздки. Ця поїздка може багато чого для вас прояснити. Руна є знаком того, що ви перебуваєте під захистом під час подорожі.

6. Кано

Руна означає творчість, натхнення і мудрість. Ви володієте всіма потрібними знаннями для вирішення проблеми або ситуації, яка виникла перед вами. Позбавтеся страху і тривоги з приводу ситуації і пам'ятайте про те, що в вас закладена велика внутрішня сила. Руна також підказує, що вам потрібно відпустити минуле і позбутися старих звичок, щоб ясно бачити, що відбувається.

 

7. Гебо

Символ руни - подарунок, і це означає, що на вас чекає велика удача. Це позитивний провісник для будь-яких питань, що стосуються любові і стосунків, а також можливого зачаття. Ця руна - одна з найбільш сприятливих і вказує на щедрість Всесвіту - не забувайте віддавати щось взамін.

8. Вуньо

Руна символізує радість і досягнення цілей. Ви наполегливо працювали і тепер можете відпочити і розслабитися. Настав час насолоджуватися життям, взяти перепочинок і, можливо, запланувати вихідний або день відпочинку для себе. Руна також говорить про успішне досягнення мети.

9. Хагалаз

Руна уособлює бурю і вказує на те, що ви перебуваєте на шляху необхідних змін. Ви більше не можете продовжувати робити так, як звикли, вам потрібно щось змінити заради свого здоров'я, благополуччя і душевного спокою. Настав час відпустити руйнівні звички і почати любити себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку чекає успіх у новому році

10. Наутиз

Ця руна означає незадоволене бажання. Можливо, у вас є мрія чи бажання, яке ви поховали зі страху або сумніву. Настав час повернути впевненість у собі і почати створювати те життя, яке вас влаштовує. Також це говорить про те, що труднощі закінчаться, і все повернеться на краще.

 

11. Іса

Руна означає "лід" і каже, що прийшов час зупинитися і подумати. Ситуація "заморозилась" для вас, будьте терплячі і використовуйте цю енергію, щоб прояснити для себе, чого ви хочете. Також це вказує на енергетичні блоки, які потрібно опрацювати через фізичні вправи або час, проведений на природі.

12. Йер

Руна символізує цикли і говорить про те, що для вас скоро почнеться новий цикл. Зараз ви відчуєте себе більш енергійним і продуктивним, щоб почати нову главу. Настав час позбутися старого порядку, щоб звільнити місце для нового. Також це хороший провісник зростання і плодючості.

13. Ейваз

Ця руна говорить про необхідність подивитися в обличчя своїм страхам і усвідомити, що ви дозволяєте вашим страхам керувати вашим життям або ситуацією. Руна попереджає про доленосну трансформацію, яка допоможе вам відкрити ваше справжнє призначення. Може вказувати на важкі часи, але в кінці цього тунелю є світло.

14. Перт

Руна символізує магію і говорить про те, що ви сильна особистість, що володіє магічними здібностями. Ви здатні створювати щось нове і направляти свою енергію так, як ви хочете. Дайте Всесвіту знати, чого ви хочете, і вам допоможуть. Також це хороший знак для розвитку ваших екстрасенсорних здібностей.

 
15. Альгиз

Руна означає захист і говорить про те, що в цей час ви перебуваєте під божественним захистом. Підтримка завжди поруч, вам тільки потрібно бути готовим попросити про допомогу. Також вона попереджає що вам потрібно приділити увагу своєму здоров'ю і фізичному, і психічному.

16. Соулу

Руна перекладається як "Сонце" і означає дуже хороший результат. Ваша енергія і сила посилюються, і все складається на вашу користь. Це дуже сприятливий знак, коли справа стосується здоров'я або кар'єри. Хвилі позитиву спрямовані у ваш бік, використовуйте їх собі на користь.

17. Тейваз

Руна символізує обов'язки і дисципліну. Прийшов час подбати про деталі і подивитися на речі більш пильно, перш ніж продовжувати діяти далі. Не поспішайте приймати рішення. Також це говорить про необхідність відпочити і залікувати старі рани.

18. Беркана

Руна означає зцілення і підказує, що настав час для нового старту. Минуле залишилося в минулому, зараз потрібно дивитися вперед і зміцнити свої сили. На шляху вас чекають нові починання, вам лише потрібно подбати про себе.

19. Еваз

Руна уособлює рух і вказує на те, що зараз відповідний час зробити крок вперед або зробити рішучий вчинок. Можливо, вам потрібно перестати багато думати і почати більше діяти. Також це говорить про те, що правда, сказана в цей час, піде вам на користь.

 

20. Манназ

Руна перекладається як "людина" і вказує на питання, що стосуються друзів, сім'ї і вашого оточення. Можливо, настав час переглянути свої стосунки з багатьма людьми, щоб зрозуміти, чи приносять вони вам користь. Також це хороший знак, який говорить про підтримку сім'ї і друзів, які допоможуть вас направити в ситуації, що склалася.

21. Лагуз

Руна символізує емоції і все, що пов'язано з підсвідомістю. Приховані думки і почуття вийдуть на поверхню, і вам потрібно звернути увагу на істину. Не відвертайтеся від своєї інтуїції або емоцій, а навпаки використовуйте їх як підказку. Вам доведеться щось відпустити, щоб позбутися важких емоцій.

22. Інгуз

Ця руна означає роботу і продуктивність. Це позитивний знак для всього, що стосується вашої кар'єри. Зараз ідеальний час, щоб почати просуватися кар'єрними сходами і ставити високі цілі. Також може вказувати на підвищення, просування і успіх в цілому.

23. Отал

Руна означає зміцнення сімейних зв'язків. Ймовірно, ваша сім'я скоро розшириться або через шлюб або через народження дитини. Може вказувати на те, що вам потрібно зміцнити сімейні зв'язки. Також може говорити про отримання спадщини або власності.

24. Дагаз

Руна перекладається як "день" і обіцяє щастя, активність і задоволення. Все складається на вашу користь і зараз найкращий час, щоб стати більш помітним, і взяти на себе лідируючу роль. Ви володієте магнетичною енергією, використовуйте це в своїх інтересах. Також означає позитивну відповідь на ваше запитання.

З рунами можна розмовляти, радитися, іноді в складній ситуації вони можуть підказати, як слід вчинити, а чого краще не робити в принципі. Деякі образи рун позитивні, інші налаштовані негативно. Останні дають інформацію про те, що в житті можуть виникнути певного роду складності, труднощі, проблеми. Найголовніше в магії рун те, що вони здатні не тільки прогнозувати розвиток подій, а й впливати на них за допомогою енергії символів.

Зараз ви читаєте новину «Ворожіння на рунах: отримайте підказку на майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі