пʼятниця, 07 лютого 2020 16:11

Вентиляційні труби і цегляна стійка - як стильно прикрасити інтер'єр
9

Фото: Facebook

Додати в інтер'єр металеву перегородку, вентиляційні труби, ретро електрику або цегляну стінку - це все прийнятно і виглядає мега стильно. Стиліст і фешн-блогер Олена Гілка розповідає про деталі, які допоможуть гармонійно змішати різні стилі в інтер'єрі.

"Поєднувати непоєднуване" - головне правило стилю "фьюжн", коли ми можемо набрати всього потроху і "розкидати" по дому. Можна використовувати одну гаму або выдразу кылька. Звичайно ж найпростіше - взяти за основу білий і насичувати простір різними відтінками. Але спробуйте поєднати кілька кольорів разом. Теж можна експериментувати зі шпалерами, виділяючи зони, наприклад: біля ліжка поклеїти яскраві шпалери (з малюнком, візерунком), а інші стіни зробити в нейтральних ", сказала вона.

Стилістка також радить пограти з різними розмірами.

"Тут все просто: основна частина предметів одного розміру, і вкраплення - іншого. Чим більше різних розмірів. тим краще. Наприклад, два торшера по обидва боки дивана, маленькі подушечки, ваза на столику.

Любите смужку, горошок або ж геометричний орнамент? Не бійтеся додавати його в інтер'єр. Штори, покривало, килими, подушечки на ліжку - все це буде радувати ваше око", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагон старого поїзда перетворили на колоритне житло з усіма зручностями

"Базою для еклектики є класика, вона служить таким собі фоном, яку можна розбавити такими стилями як бароко, рококо, ренесанс, готика, скандинавський стиль, ультрасучасні напрямки і їх різними варіаціями. Як красиво виглядає вінтажне дзеркало в підлогу в більш сучасному стилі, ретро камін, свічники, ручної роботи елементи декору і картини. Тут можуть зустрічатися не два і не три, а відразу кілька стилів і епох ", - поділилася стилістка.

В еклектичному стилі можна організувати приміщення різного типу. Для сільської кухні можна ввести елементи з нержавіючої сталі, а в салон стилі мінімалізму додати антикваріат. Романтичну спальню можна прикрасити сучасними елементами.

Еклектика може стосуватися декору стін або підлоги, старе дерево може з'явитися поруч з бетоном, виготовлені за зразком багаті шпалери, можуть поєднуватися з гладкою або цегляною стіною.

Зараз ви читаєте новину «Вентиляційні труби і цегляна стійка - як стильно прикрасити інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі