пʼятниця, 20 квітня 2012 12:45

"Вагітний чоловік" розлучається зі своєю дружиною

38-річний "вагітний чоловік" Томас Біті, оголосив про розлучення зі своєю дружиною, з якою вони разом прожили 9 років і народили 3 дітей. Крім того Томас остаточно змінив свою стать на чоловічу. Про це він розповів в ефірі телеканалу CBS.

"Ненсі ще не бачила нового мене. Ми - як і всі пари - переживали злети і падіння, але тепер живемо окремо", - розповів він.

Пара познайомилася, коли Томасові було 24 роки. Старша за нього на 11 років, Ненсі займалась бодибілдингом, від попереднього шлюбу мала двоє дітей.

Одружилися Томас і Ненсі на Гаваях 2003 року. З того часу Томас, що фізіологічно ще був жінкою, завдяки операції штучного запліднення народив 3 дітей: С'юзен, Остіна та Єнсена.

Від народження Томас був дівчинкою на ім'я Тейсі Лагондіно, але завжди хотів стати чоловіком. У двадцятирічному віці почав вживати гормони. Офіційно став чоловіком 2002 року, але жіночі репродуктивні органи залишив, оскільки хотів народити дітей для своєї дружини Ненсі.

2007 року Біті позував вагітний та з бородою, завдяки чому став відомим на увесь світ.

"Тисячі доларів я витратив на те, щоб стати чоловіком. Ще більше на вагітність. Багато зробив для того, щоб у документах С'юзен зареєструватись офіційно її батьком. Все настільки заплуталося, що врешті Ненсі зазначили батьком, а мене - матір'ю", - розповів Томас.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітний чоловік" розлучається зі своєю дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі