вівторок, 29 листопада 2011 16:37

В Італії представили труну з протиугінною системою

В Італії представили труну з протиугінною системою

На виставці розкоші в Італії була представлена труна з протиугінною системою, мета якої попередити випадки викрадення домовин.

Труна була представлена на Міжнародній виставці розкоші у Вероні. Вона призначена для того, щоб злочинці не змогли викрасти ні останки покійних, ні саму труну. Система була створена італійською компанією Art funeral Italy і названа Mike.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер у японському готелі для покійників коштує 157$

Деякі вважають, що назва системи пов'язана з подією в січні, коли з труни було викрадене тіло відомого ведучого Майка Бонджорно з метою отримання викупу. Однак у самій компанії стверджують, що слово Mike складено з початкових літер повної назви системи - Monitoring infringement ksolutions equipment.

Співробітники Art funeral Italy запевняють, що при використанні системи можна не побоюватись за схоронність труни - вбудований датчик руху і передавач GPS допоможе поліцейським виявити його за будь-яких обставин, повідомляє Lettera43.

Зараз ви читаєте новину «В Італії представили труну з протиугінною системою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі