пʼятниця, 05 грудня 2014 15:04

В англійському селі вже 85 років живуть нудисти
9

В Англії, у самій глушині, десь біля шосе M25, стоїть з вигляду нічим не примітне село. Але є в ньому те, що викличе подив у більшості звичайних громадян. Жителі села Шпильплатц в Брикет Вуд, графство Хартфордшир, утворюють одну з небагатьох спільнот нудистів, які живуть в чому мати народила ось уже 85 років.

Їх спосіб життя стане надбанням громадськості в новому документальному фільмі про натуриз. Серед жителів Шпильплатцу (що в перекладі з німецької означає "ігровий майданчик") є 82-річна Ізульт Річардсон, чий батько і заснував це співтовариство в 1929 році.

Будинки в селі складаються в основному з бунгало на дві спальні, які продаються за 85 000 фунтів стерлінгів. І хоча "селяни" воліють ходити голими, вони надягають чоботи, штани або відповідний одяг для домашніх справ, наприклад, для роботи в саду. А ось походи в місцевий паб, купання і всі трапези, включаючи обіди, вечері та сніданки, практикуються голяка.

Одна з місцевих жінок поділилася жалісливою історією про те, як життя в селі зцілило її від заниженої самооцінки і проблем з власним тілом. Тіна Йетс соромилася шраму на животі після операції і приїхала в Шпильплатц за рекомендацією свого чоловіка-нудиста в надії підняти самооцінку. Незабаром пенсіонерка забула про всі свої проблеми, і подружжя влаштувалися тут остаточно.

Хоча на жителів села не поширюється заборона на носіння одягу (хоча мало хто прибігає до цього), зараз навколо села ходить чимало скандалів. Наприклад, жителі села хочуть змусити відвідувачів і гостей роздягатися, якщо вони хочуть приїхати сюди.

Зараз ви читаєте новину «В англійському селі вже 85 років живуть нудисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі