вівторок, 30 березня 2010 13:29

Українець вилікував правителя Північної Кореї від імпотенції

Українець вилікував правителя Північної Кореї від імпотенції

Щоб підвищити потенцію, треба приймати препарати на основі женьшеню.

Про це в інтерв"ю Gazeta.ua розповів біолог, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Геннадій Бердишев.

"Женьшень підвищує чоловічу потенцію. Препарати на основі женьшеню запобігають запаленню сечовивідних шляхів і передміхурової залози, посилюють статевий потяг і репродуктивні здібності, підвищують енергію і витривалість. Багато чоловіків в тій чи іншій мірі мають порушення потенції. Це проявляється як нездатність підтримувати ерекцію протягом достатнього для здійснення статевого акту часу або неможливість її досягнення. Але це піддається корекції", - розповів вчений.

1964-го Бердишев розробив ліки для підвищення потенції правителя Північної Кореї Кім Ір Сена.

"Працював у Північній Кореї з його особистим лікарем. Жив у маєтку Кім Ір Сені на околиці столиці Пхеньяні. Йому було 64 роки, добре говорив російською. Мав гарем з шести жінок. Йому Сталін подарував бронепоїзд. Він щодня їздив по Північній Кореї і керував на місцях. Вона розмірами з Київську область. Жалівся, що у кожній частині Кореї у нього була коханка. У гаремі мав понад 20 жінок. Лише неділю проводив з законною дружиною, але не міг кохатися з нею через перевтому. Просив, щоб я підвищив йому потенцію", - поділився лікар.

Після аналізів український біолог виявив, що у корейського лідера погано працював статевий центр у мозку.

"Піонери Північної Кореї ціле літо збирали женьшень. З нього я виготовив десять препаратів для підвищення потенції. Кім Ір спочатку наказав випробувати їх на членах політбюро і на молодшому браті. Коли помітив, що 70-річні члени політбюро почали заводити молодих коханок, почав вживати ліки сам. А мені дав орден "Дружби народів І степені".

Вчений хотів запустити випуск таких ліків в Україні, але каже, що найбільш лікувальні властивості має женьшень, який виріс у Північній Кореї", - розповів Г. Бердишев

Радить вживати женьшенєвий чай і женьшень у капсулах.

Перед вживанням треба консультуватися з лікарем. Передозування може спричинити за підвищення артеріального тиску та безсоння.

Зараз ви читаєте новину «Українець вилікував правителя Північної Кореї від імпотенції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі