субота, 12 квітня 2008 15:11

У чому запорука фізичного здоров"я

"Запорука фізичного здоров"я - в гармонійному сприйнятті навколишньої дійсності", - затверджує автор ряду бестселерів і засновник знаменитого Центру розвитку особистості в Квебеку Ліз Бурбо.

Ми звикли вважати, що причини більшості захворювань нам відомі: погана спадковість, згубна дія навколишнього середовища, шкідливі звички. Не зменшуючи значущості всіх цих чинників, Ліз Бурбо закликає шукати "джерело всіх бід" в хворому способі мислення. "У нашому організмі все взаємопозв"язано, - відмічає Ліз Бурбо. - Фізичне тіло не може існувати без духовної складової - і навпаки.

Стреси, незадоволеність собою, нереалізовані можливості породжують душевні страждання, за які людина розплачується хворобами. І скільки б ми не лікували недуги різними медикаментами, потім вони все одно повертаються. Адже травми психіки пігулками і уколами не виправиш." На думку експерта, фізичне тіло посилає людині сигнали, і у кожного з них обов"язково є метафізична причина. Але тільки ретельно прислухаючись, а головне - навчившись їх розшифровувати, можна вчасно влагоднати свої ментальні конфлікти і уникнути серйозного нездужання.

Зараз ви читаєте новину «У чому запорука фізичного здоров"я ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі