понеділок, 19 березня 2018 17:27

Спортсменки показали свої сексуальні форми у соцмережах

Автор: Instagram
  Кайла Сіммонс та Інгрід Оливейра
Кайла Сіммонс та Інгрід Оливейра

Відверті фото волейболістки і легкоатлетки з'явилися на їхніх сторінках.

Бразильська спортсменка Інгрід Олівейра (стрибки у воду) і молода волейболістка зі США Кайла Сіммонс майже одночасно розмістили на своїх сторінках у соцмережах відверті фото в купальниках, нібито змагаючись, "хто кращий".

Визначити, хто красивіший, занадто важко, - залишимо це спортивним суддям, і просто помилуємося спортивними формами дівчат, повідомляє "Сегодня.ua".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива українська спортсменка знялася в оголеній фотосесії

Автор: Instagram
  Кайла СІммонс
Кайла СІммонс

Незважаючи на те що Кайла Сіммонс, поки що не може похвалитися високими нагородами у волейболі, на своїй сторінці в Instagram вона має понад 80 тисяч підписників. Практично кожне опубліковане фото в її акаунті набирає не менше п'яти тисяч лайків, не важливо в чому і де вона фотографується.

Автор: Instagram
  ІнгрІд Оливейра
ІнгрІд Оливейра

Інгрід Олівейра має скандальну репутацію Олімпіади 2018. У олімпійському селищі Інгрід спокусила весляра Педро Гонсалівеша і намагалася вигнати з команди Джованні Педросу, з якою повинна була виступати на змаганнях. Остання, в свою чергу доповіла про все в НОК. Скандал. В результаті, Олівейра в дуеті з Педроса посіли останнє місце і вирішили більше ніколи не виступати разом.

Лю Елін потрапила на сторінки провідних світових видань, продемонструвавши неймовірну фігуру під час фотосесії в бікіні при -40°С на озері Байкал.

Зараз ви читаєте новину «Спортсменки показали свої сексуальні форми у соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі