четвер, 06 вересня 2012 16:25

Сільськогосподарською технікою грали у баскетбол
13

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Сьогодні вранці, у столичному Експоцентрі відбулись змагання серед операторів телескопічних навантажувачів. Водії складали колоди, закидали м'ячі у корзину та дрифтували на 12-тонних навантажувачах "Маніту".

Серед завдань - якнайшвидше вилами скласти колоди одну на одну, протягти їх через зігзагоподібну конструкцію. Також учасники грали у баскетбол, закидали м'яч у кільце на висоті 5 метрів. Змагались у слаломі - швидко проїжджали через дорогу з перешкодами та складали слова за допомогою маніпулятора. На проходження лінії давалось всього 13 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На конкурсі трактористи виорали 20 гектарів

"Класний навантажувач, я працюю на старішому його варіанті. Найважче було зібрати букви у слово. Там цівка, на якій буква, є маленькою і важко поцілити. А баскетбол легко, часто по роботі приходиться закидати малі предмети на висоту до 5 метрів. Мені запропонував начальник прийняти участь, я і погодився. До змагань спеціально не тренувався", — розповідає учасник Олександр Шевчук 40 років, з Попілянського району, що на Київщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільгосппідприємство не передає сільраді лікарню, клуб і дитсадок

Також відбулись показові виступи на великих тракторах "Челенджер", котрі об'їжджали різні перепони. Усього участь в змаганні взяли 40 операторів з 9 областей України, серед них одна жінка. Переможець отримає путівку на двох в Угорщину на п'ять днів, за друге місце - відпочинок на двох в Україні на три дні, за третє - сертифікати на продукцію компанії спонсора.

Зараз ви читаєте новину «Сільськогосподарською технікою грали у баскетбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі