пʼятниця, 16 жовтня 2009 17:39

Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження

Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження
Люди, які стурбовані проблемами екології, поширили свою діяльність і на інтимну сферу життя людини. Ідеї ті ж самі: всі предмети, які використовуються для задоволення сексуальних потреб, не повинні завдавати шкоди навколишньому природі.

Зокрема, фірма Earth Erotics пропонує покупцям презервативи для вегетаріанців - білок для їх виробництва має рослинне походження. Також у продажу є презервативи, зроблені зі шкіри ягняти - після використання вони повністю розкладаються при утилізації сміття, пише InoPressa з посиланням на Time.

Лубриканти і масажна олія від фірми Earth Erotics, зроблені з органічних компонентів., на противагу тому що звичайні інтимні гелі містять хімікати.

Під час кризи презервативи продаються, як ніколи, зазначається у статті.

Тим, хто переймається проблемами збереження природних ресурсів, припадуть до смаку і механічні вібратори, які не споживають електроенергії, а працюють від м"язової сили.

За даними видання, в останні роки виріс попит на інтим-іграшки з нержавіючої сталі, червоного дерева та скла. Компанія Earth Erotics також пропонує своїм клієнтам, які практикують садо-мазо розваги, батоги, зроблені зі старих велосипедних камер.

За матеріалом: NEWS. Ru

Зараз ви читаєте новину «Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі