середа, 20 листопада 2019 21:27

Прем'єри тижня: які фільми виходять в український прокат

Прем'єри тижня: які фільми виходять в український прокат
Розповіли про фільми, які цього тижня вийжуть в український прокат. Фото: Cheks

Цього тижня в українському прокаті з'явиться продовження суперхіта Disney Крижане серце II та Ідеальна брехня з легендарними Хелен Міррен та Ієном Маккелленом.

Також на екранах покажуть український фільм Історія Лізи, права на який купив HBO, і Мідвей режисера Роланда Еммеріха. Детальніше про кожен із фільмів розповів кінооглядач "НВ Style".

Ідеальна брехня. Режисер - Білл Кондон

Фільм-спектакль, розіграний на двох: досвідчений аферист-соціопат на ім'я Ганс намагається пограбувати багату і наївну бабусю на ім'я Бетті. По ходу дії з'ясовується, що й бабуся не така вже й наївна, і Ганс не такий вже й досвідчений. Принаймні, для цієї справи.

Принадність фільму полягає в тому, що першого грає сер Ієн Маккеллен, а другу - дама Хелен Міррен. Плюс - періодично з'являється Рассел Тові в ролі онука бабусі.

Зрежисирував їхній спільний вихід Білл Кондон - хороший оповідач, який працював над фільмами: Сутінки. Сага. Світанок (обидві частини), Боги і монстри, Містер Холмс.

Фільм з'явиться в українському прокаті з 21 листопада.

Крижане серце II. Режисери - Кріс Бак та Дженніфер Лі

Продовження суперхіта Disney 2013 року випуску. За словами СЕО компанії Боба Айгера, такий серйозний часовий розрив між першою і другою частиною пов'язаний з тим, що продюсери не хотіли квапити події і примушувати когось в стислі терміни придумувати нову історію. В іншому випадку, шанси отримати хороший продукт сильно зменшилися б.

Залишається сподіватися, що шести років вистачило на створення гідного сиквела. У центрі історії все ті ж: принцеса Анна, королева Ельза, сніговик Олаф, робітник Крістофф і його олень Свен. Тільки цього разу хлопцям доведеться проникнути глибше в минуле Ельзи, знайти джерело її магії та знову встати на захист свого королівства.

На екранах з 21 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили кращі фільми десятиляття за версією Time

Історія Лізи. Режисер - Олександр Жовна

Український фільм, права на показ якого придбали американці з HBO. Показувати, щоправда, його будуть не в США, а країнах Центральної Європи.

Перед нами пов'язані історії двох закоханих пар. Перша - більш-менш звична. У другій він і вона - люди з синдромом Дауна. Дія відбувається в пасторальній українській провінції і має (що видно вже з трейлера) фантасмагоричний відтінок.

Головні ролі в картині зіграли: Мар'яна Ахрарова, Владислав Погрібний, Дар'я Твороновіч і Микола Перестюк.

З'явиться у прокаті 21 листопада

Мідвей. Режисер - Роланд Еммеріх

Роланд Еммеріх взявся за старе: руйнувати все і вся. Варто визнати, що це у нього виходить набагато краще, ніж сумнівні історичні опуси (Анонім, Стоунволл).

Дія фільму відбувається навесні-влітку 1942 року в Тихому океані. У грудні 41-го США вимушено вступили в Другу світову війну, втративши альтернативу через розгром їхньої авіабази в околицях Перл-Харбора.

Того разу японським військам не вдалося остаточно знищити тихоокеанський флот американців і в 1942-му вони вирішили атакувати атол Мідвей, щоб закінчити почате. Тільки цього разу напасти раптово у них не вийшло: криптографи армії США розгадали зашифровану ціль противника і американський флот встиг підготуватися.

У головних ролях: Вуді Харрельсон, Ед Скрейн, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Аарон Екхарт, Нік Джонас, Денніс Куейд і інші.

У кіно з 21 листопада.

Завершились зйомки пілотної серії детективу "Найкращий сищик", який покажуть на телеканалі ІСTV. Нова стрічка розповість про пригоди українського Шерлока Холмса – Івана Підіпригори.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єри тижня: які фільми виходять в український прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі