субота, 08 лютого 2020 01:35

Оголені жінки фотографа Крістіана Лебранда: іноді злегка спокусливі, іноді зухвало еротичні
34

"Гей, я Крістіан, я збережу вашу красу в художніх картинах назавжди", - так пише на своєму сайті німецький фотограф Крістіан Лебранд.

Лебранд три роки працював весільним фотографом, потім відкрив власну фотостудію. "Якщо ви навіть на мить сумніваєтеся в тому, чи робити відверті фото, то це ваша вина, якщо ви не зробите цього. Цей день буде просто незабутній," - пишуть вдячні клієнти. - "Під час оголеної фотосесії ви швидко позбудетеся початкових заборон. Невимушена манера спілкування Крістіана сприяє цьому надзвичайно".

"Кожна жінка індивідуальна, жодна з них не схожа на іншу," - каже фотограф. У кожній його фотографії є ідея, яку Лебранд втілює завдяки особливій увазі до деталей: іноді це незвична поза, іноді тільки частина зображення або незвична ситуація.

Оголена жінка на його фотографіях - це не центр тяжіння, а лише частина фотографічної композиції. Жіноча краса проявляється у багатьох аспектах - іноді злегка спокусливою, іноді зухвало еротичною, але завжди естетичною.

Більше, ніж ню. Фото: Крістіан Лебранд
Більше, ніж ню. Фото: Крістіан Лебранд
Більше, ніж ню. Фото: Крістіан Лебранд
Більше, ніж ню. Фото: Крістіан Лебранд
Більше, ніж ню. Фото: Крістіан Лебранд

Фото: cameralabs.org

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф Роберт Вольтаре: "віддаю перевагу моделям, які готові ділитися своїм тілом та емоціями"

Зараз ви читаєте новину «Оголені жінки фотографа Крістіана Лебранда: іноді злегка спокусливі, іноді зухвало еротичні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі