середа, 20 вересня 2006 15:35

Найсильніший оргазм отримують лесбіянки

 

Шанси досягти сильного оргазму різко підвищуються у жінок, що не цураються лесбійського сексу. Про це свідчать результати досліджень, проведеного австралійськими ученими серед 19 тис. людей. Їх опублікували в останньому номері Journal of Sex Research.

Учені радять жінкам не боятися експериментувати та займатися одностатевим сексом.

Дані свідчать, що більше 30% жінок, що регулярно мали гетеросексуальні контакти, рідко отримували оргазм. Тим часом у лесбіянок цей відсоток значно нижчий - близько 20%.

Дослідження, проведене в рамках національної програми Австралійських досліджень здоров"я і міжособистих стосунків, довело, що "чим більше різноманітних сексуальних практик жінка використовує під час сексу, тим більше у неї шансів отримати якісний оргазм".

На думку вчених, жінки, що рідко отримують оргазм, повинні зробити деякі зміни в сексуальному житті - починаючи від вибору іншого місця для статевого акту і закінчуючи збільшенням кількості учасників. 90% пацієнток почали отримувати найсильніші оргазми після подібних нововведень, кажуть науковці.

Керівник групи дослідників професор Ріссел заявив, що отримані дані наукового дослідження "спростовують старомодні уявлення про жіночий оргазм".

- Раніше вважалося, що якщо жінка не може відчути справжнього фізичного задоволення у ліжку, то це означало, що з нею щось не так. Тепер ми знаємо, що раніше дослідники проблем гетеросексуального сексу і жіночого оргазму часто помилялися, - сказав він.

За матеріалами Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Найсильніший оргазм отримують лесбіянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі