понеділок, 11 листопада 2013 15:26

Найкращі вакансії у світі: сторож замку з привидами та наглядач острова Кенгуру
10

Робоче місце в Австралії
Фото: Фото: petsdialog.com
Робоче місце в Австралії
Бледський замок
Бледський замок

Три неймовірні вакансії на роботу мрії відкриті до середини наступного року. Взяти участь у конкурсі на роботу мрії можуть усі охочі.

До кінця грудня триває прийом заявок на міжнародний конкурс від Словенського міністерства культури і туризму і компанії Petsdialog.com. Пропонують охороняти старовинний Бледський замок цілий рік за 100 000 євро. Єдина умова - мати собаку будь-якої породи.

Бледський замок - найстаріший замок Словенії побудований на 130-метровій кручі над гірським озером. Зараз там розміщений історичний музей і житлові приміщення.

Заповнити анкету можна на сайті Petsdialog.com. Журі обере п'ятірку фіналістів серед власників собак. Цілий місяць вони разом із організаторами та своїми улюбленцями подорожуватимуть Словенією. Згодом опишуть це все у блозі. Чий блог набере більше голосів - той стане "сторожем замку з собакою".Уже подали більше 10 тисяч заявок із різних країн світу. Найбільше - із Росії. Фіналіста оголосять на початку наступного року.

А у Шотландії готові платити 20 тис. фунтів на рік людині, яка втомився від усіх і шукає усамітнення. На безлюдний острів Інчкольм недалеко від Единбурга потрібен сторож, який готовий 8 місяців наглядати за покинутим замком XIII століття з привидами. Для нього на острові побудований двоповерховий будинок, в якому є телевізор і комп'ютер з доступом в Інтернет. Єдина незручність - обмежені запаси питної води і продуктів, які доставляють раз на 8 місяців. Роботодавці запевняють, що це дуже цікаве місце для роботи і відпочинку: на острові збереглося багато дотів, оглядових майданчиків, тунелів та бетонних бункерів, які залишилися ще з часів Першої та Другої світових воєн. Місцева влада попереджає, що в замку водяться привиди.

"Найкраща робота в світі" за версією австралійців - це наглядач за тропічним островом. За півроку обіцяють платити 100 000 доларів. За підтримки міністерства туризму Австралії в рамках нової кампанії по залученню до Австралії молодих любителів активного відпочинку щороку проводить міжнародний конкурс на шість вакансій. Це: "Головний шоумейкер", дослідник австралійської глибинки, рейнджер в парк Квінсленда, наглядач острова Кенгуру, фотограф та дегустатор в Західній Австралії. Торік в конкурсі на "найкращу роботу в світі" переміг 34-річний британець Бен Саутхолл, який став доглядачем острова Гамільтон. Бен став кращим серед 35 тисяч претендентів і провів на острові півроку. За його словами, цей експеримент змінив все його життя.

 

Зараз ви читаєте новину «Найкращі вакансії у світі: сторож замку з привидами та наглядач острова Кенгуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі