понеділок, 22 листопада 2010 09:26

Кава допомагає позбутися целюліту

Кава допомагає позбутися целюліту

Вчені провели низку досліджень про косметичний вплив кави на організм жінки і зробили цікаві висновки.

Виявилося, що бразилійки практично не мають проблем з целюлітом. У них відмінна шкіра і струнка фігура.

На думку фахівців, саме кава і похідні з неї, які застосовуються у домашній косметології при догляді за шкірою, дають такий фантастичний результат. Тим більше, що в Латинській Америці кава - найпопулярніший напій, пише Raut.ru.

Кофеїн, що виділяється із зерен, є потужним стимулятором. Він підсилює обмін речовин і процеси, що розщеплюють жир, активізує метаболічні процеси в шкірних тканинах. Саме такий механізм впливу кофеїну на шкіру, пошкоджену целюлітом, може мати реальний і видимий ефект.

Косметичні креми з кофеїном надають коригувальну дію на жирову тканину. А одним з найкращих засобів боротьби з "апельсиновою кіркою" в домашніх умовах визнаються шоколадні або кавові обгортання. За такої процедури відбувається більш глибоке проникнення. А кофеїн краще впливає на внутрішній метаболізм в клітинах . Крім цього, відбувається очищення і відновлення водного балансу шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Кава допомагає позбутися целюліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі