четвер, 22 травня 2008 14:11

Як чоловіку позбутися імпотенції

Як чоловіку позбутися імпотенції
На підставі нещодавно проведених, сумісних, масштабних досліджень, учені - медики з CaliforniaStateUniversity та урологи з LosAngelesCityClinic в один голос стверджують, що вправа, що імітує їзду на велосипеді, тільки лежачи на спині, повинна бути у складі зарядки кожного справжнього чоловіка. Багатьом здасться дивним такі фізичні хитрощі, проте, виявляється, регулярне виконання такої вправи сприяє приливу крові до статевих органів і тренування м"язів причетних до феномена відомому як потенція.

Окрім цього, чоловікам, яких хвилює своє здоров"я, і вони хочуть уникнути проблем в майбутньому, лікарі рекомендують біг підтюпцем, стрибки на скакалці, плавання - всі ці види сприяють притоку крові до цих органів. І навпаки, абсолютно всі "сидячі" види спорту з серії шахи, авторалі, веслування мотокрос і все що зможете собі представити із спорту в сидячому положенні, ні до чого хорошого не приводять.

Найогидніший снаряд в цьому сенсі - велосипед. Краще мріяти про те, щоб в наступному житті стати сидінням від жіночого велосипеда, ніж в цьому житті проводити багато часу з чоловічим різновидом двоколісного друга. Не вірите, запитаєте у професійних велосипедистів про їх успіхи, якщо попадеться чесний малий, то зізнається, що не все завжди виходить, а якщо скаже, що жодних проблем, то перепитаєте у їх дружин.

В даний час у зв"язку зі страхітливою статистикою навіть розглядається можливість прирахування імпотенції і простатиту у спортсменів велосипедистів до професійних захворювань.

Автори методики не без гордості відзначають позитивні відмінності свого відкриття від хімічних стимуляторів потенції (виключаються серцево-судинні ускладнення, враховуючи, що практично всі лікарські препарати типу Віагри спочатку розроблялися для боротьби з різними захворюваннями серця). Від традиційної їзди на велосипеді віртуальне накручування педалей лежачи на спині, вигідно відрізняє відсутність фізичного тиску на простату, а "моральний тиск" на залозу кожен чинить у міру здібностей. Лікарі говорять, що якщо тренуватися щодня, то вже через місяць у вас буде привід приємно здивуватися і навіть дивувати, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як чоловіку позбутися імпотенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі