середа, 06 грудня 2006 20:52

Депресію лікують магнітними полями (ФОТО)

 

Лікувати пацієнтів в стані глибокої депресії можна не лише методом шокової терапії. Не менш ефективним, проте гуманнішим в даному випадку є магнітотерапія.

Ізраїльські лікарі провели експеримент з лікування депресії у центрі охорони здоров"я Shalvata у місті Ход Хашарон. Вони використовували метод магнітної терапії.

На відміну від шокової терапії, в результаті якої пацієнт може знепритомніти, магнітотерапія діє на організм легше і не вимагає подальшого застосування седативних препаратів. Крім того, пацієнти, які пройшли курс магнітотерапії, не скаржаться на втрату пам"яті, що часто трапляється при шоковій терапії. У мозок посилаються електричні імпульси, щоб стимулювати недосяжні його частини. Магнітні хвилі здатні проникати у мозок людини на глибину до 9 см.

Єдиний дискомфорт, який може заподіяти в цьому випадку лікування магнітними полями, - це невеликий головний біль.

Магнітні поля широко використовують при лікуванні серцево-судинних хвороб, захворювань суглобів, сечостатевої та центральної нервової системи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Депресію лікують магнітними полями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі