вівторок, 25 вересня 2012 13:40

Британці вигадали черевики, які самі доведуть чоловіка додому
5

Фото: Фото: drunov.ru

Британський дизайнер Домінік Вілкокс створив унікальну пару туфель, яка вказує власнику шлях додому за допомогою вбудованого GPS-навігатора.

Ідея створення такого прототипу прийшла до нього з дитячої книжки "Чарівник країни Оз", героїня якої отримала в подарунок від чарівниці червоні черевички, які були здатні переміщати її додому за допомогою удару підборів один про одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці вигадали "подушку-страус" на всі випадки життя

GPS-система активується на реальному взутті так само, як і в казці. Стильні чоловічі туфлі під назвою "No Place Like Home" ("Немає місця краще ніж дім") були замовлені дизайнерові компанією "Global Footprint" з англійського графства Нортхемптоншира, яка прагне підкреслити багату історію виробництва взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швейцарії зробили шкарпетки, які можна носити без взуття

GPS-навігатор, розташований в районі п'яти, передає інформацію вбудованим світлодіодам, які показують потрібний напрям і відстань, що залишився до пункту призначення.

Зараз ви читаєте новину «Британці вигадали черевики, які самі доведуть чоловіка додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі