понеділок, 13 жовтня 2014 17:35

Болгарський дизайнер створив куртки-сумки
6

Болгарський дизайнер запропонував колекцію багатофункціонального одягу, що поєднує в собі традиційні функції одягу з функціями валізи.

Одяг-трансформер JakToGo не передбачає використання будь-яких технологічних розробок в "гардероб" модниць, проте вирішує проблему з ручною поклажею, яка займає багато місця. Сумка "вбудовується" в одяг людини. Це дозволяє не користуватися багажним відділенням, оскільки людина отримує можливість перевозити вантаж до десяти кілограмів безпосередньо в одязі-трансформері.

У колекції JakToGo величезне різноманіття речей: плащі, куртки, сарафани, сукні. Основним матеріалом для одягу цієї колекції стала еко-шкіра. Всі вироби виконані в трьох тканинних рішеннях: у поліестері, в шкірі і джинсі.

Можливо, що колекція JakToGo не зовсім відповідає сучасним модним течіям, проте цей одяг практичний і екологічний. Середня вартість одного предмету колекції $70.

Зараз ви читаєте новину «Болгарський дизайнер створив куртки-сумки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі