середа, 26 жовтня 2011 14:44

Американець спробував вийти з літака на висоті більше 9 км

Американець спробував вийти з літака на висоті більше 9 км

Житель Атланти, штат Джорджія, спробував вийти з літака, який знаходився на висоті більше дев'яти кілометрів, повідомляє CBS Las Vegas. Інцидент стався кілька днів тому на борту лайнера американської авіакомпанії Delta під час виконання рейсу номер 1702 Лас-Вегас - Атланта.

60-річний пасажир Річард Джоел Гарбер з якоїсь причини вирішив покинути літак приблизно за годину після зльоту, вказує The Daily Mail. Він спробував відкрити двері аварійного виходу на крило, чим налякав інших пасажирів. Однак серед них знайшлися ті, хто запобіг спробі Гарбера покинути лайнер.

Літак було вирішено повернути в аеропорт вильоту. Коли повітряне судно приземлилося в міжнародному аеропорту Лас-Вегаса, Гарбера передали співробітникам правоохоронних органів, які заарештували його. Чоловікові було пред'явлено звинувачення в порушенні порядку на борту літака.

Рейс 1702 був виконаний із запізненням.

Гарбера відпустили й заборонили йому подорожувати до тих пір, поки не буде прийняте остаточне рішення про санкції щодо до нього.

Зараз ви читаєте новину «Американець спробував вийти з літака на висоті більше 9 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі