вівторок, 07 квітня 2009 14:19

Як схуднути і покращити колір обличчя за 7 днів

Як схуднути і покращити колір обличчя за 7 днів

Щоб схуднути на один розмір, потрібен тиждень. Стільки ж часу потрібно, щоб відновити і омолодити шкіру, підвищивши її тонус. Результатом вже перших днів дієти стане яскравіший колір обличчя і стрункіша талія. І все це завдяки антиоксидантам, кисломолочним ферментам і вітамінам.

Що необхідно зробити?

1. Обмежити калорії, уникаючи жирів. 80% жирів, котрі засвоюються вами, ховаються в невинних на перший погляд продуктах. Виключіть з раціону жирне м"ясо і напівфабрикати.

2. Скинути вагу швидко і без втрат м"язової маси. Віддайте перевагу протеїнам. Так ваше тіло збереже пружність, а вас не мучитиме відчуття голоду. Тваринні протеїни (м"ясо, риба, морепродукти і так далі) високої якості мають структуру, схожу з протеїнами, що виробляються нашим організмом. Вони беруть участь у виробництві волокон еластину і колагену шкіри, а також кератину волосся. Щоб підсилити дію, споживайте цинк (мінімум 15 міліграмів на день) - він входить у вітамінні комплекси, а також міститься в устрицях, печінці, злакових проростках.

3. Не допускати раптового сильного голоду, вибираючи продукти що містять глюкозу: хліб з висівками, червоні фрукти, всі молочні продукти, м"ясо, рибу і чечевицю.

4. Підтримувати гарний настрій. Відмінні антидепресанти - омега-3 кислоти.Їх багато в жирній рибі холодних морів (лосось, скумбрія), оливковій оліяї, горіхах. Морська риба корисна - її жирні кислоти перешкоджають утворенню тромбів. Так, вона калорійна, але м"ясо ще калорійніше. Споживати її потрібно мінімум 2 рази на тиждень.

5. Рухатися. Від спорту без дієти не худнуть, але фізичне навантаження - суперважливе. Тому як мінімум щодня ходіть пішки 30 хвилин.

6. Зберігати свіжість за допомогою каротину, провітаміну А, який є в кольорових фруктах і овочах, - він додає шкірі відтінок легкої засмаги і омолоджує її завдяки антиоксидантній дії.

7. Підтримувати клітини шкіри, активно вживаючи вітамін С, антиоксидант, що бере участь в утворенні колагену. Про вітамін Е теж не забувайте.

8. Позбавлятися від токсинів, випиваючи в день як мінімум 1,5 л води і трав"яного чаю.

9. Поклопотатися про плаский живіт за допомогою пробіотиків. Ці сприятливі мікробактерії покращують травлення, створюючи хорошу кишкову флору. У результаті - здоровий колір обличчя і живіт, який не роздувається. Пробіотіки є в кефірі, натуральному йогурті, кислому молоці, сирі.

10. Зробити волосся блискучим за допомогою заліза, яке насичує коріння киснем. Воно присутнє в червоному м"ясі, а також в морепродуктах. Тим, хто не їсть ні червоне м"ясо, ні морепродукти, знадобляться біодобавки. Також включіть в раціон продукти групи В: В2 і В9 містяться в яловичій печінці, РР - в злакових пластівцях і розчинній каві, В6 - в мюслі, В12 - в печінці і устрицях. Всі ці вітаміни є і в пивних дріжджах.

за матеріалами terrawoman.com

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути і покращити колір обличчя за 7 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі