вівторок, 05 грудня 2017 18:22

Як роблять українські презервативи

  Показали, як виготовляють презервативи в Дніпрі. Фото: tinzwei.com
Показали, як виготовляють презервативи в Дніпрі. Фото: tinzwei.com

У Дніпрі знаходиться єдиний в Україні завод по виготовленню презервативів. Його продукція імпортується у 50 країн світу та має кілька торгових марок. Обсяги виробництва — більше 300 млн кондомів на рік.

Презервати виготовляють із соку дерева гевея. Вони виростають у Південно-Західній Азії. 1-й етап вирбництва — збір рідини, 2-й — приготування суміші , потім надання форми і тестування.

З кожної партії береться 315 презервативів для тестування. Для перевірки терміну придатності продукції використовують жарову шафу. Окремо тестують упаковку. Кожний презерватив упаковується у бар'єрну плівку, яка має три шари захисту.

Наостанок роблять тести на розрив і вибух. За нормами, презерватив вміщує до 18 л повітря. Іноді тримає тест при понад 50 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядає архітектурна камасутра

Фотограф Ґейла Томпсон разом зі своїм чоловіком Райаном представили світові свою версію гарячого календаря на 2018 рік. Райан позував перед камерою в смішних та еротичних позах.

Зараз ви читаєте новину «Як роблять українські презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі