четвер, 22 травня 2008 09:21

Як позбавитися від целлюліту

Як позбавитися від целлюліту
Після 16 років 90 % жінок стикаються з проблемою целюліту і погіршенням фігури.

Целюліт характеризується істотним дисбалансом біохімічних основ функціонування організму, і тому лікувати хворобу слід в основному зсередини, а не тільки зовнішніми косметичними засобами. Не дивлячись на те, що целюліт утворюється всередині жирової тканини, це не особливий вид жирових клітин. Целюліт може супроводжуватися або не супроводжуватися надмірною вагою, і навіть худі і надзвичайно активні жінки страждають від наявності целюліту. Іншими словами, надмірний жир - це тільки частина синдрому целюліту, оскільки хвороба включає велику кількість інших симптомів. Всі порушення відбуваються одночасно - а це і є природою синдрому, створюють дисбаланс і порушують гармонію в організмі задовго до того, як ми розпізнаємо наявність целюліту.

Дуже часто целюліт визначають як жир. В зв"язку з цим слід зазначити, що насправді надмірна вага зовсім не є головною причиною хвороби. Худі жінки скаржаться на наявність целюліту не рідше повних. Целюліт вражає жінок незалежно від їх габаритів і зовнішнього вигляду. Найголовніше - правильно харчуватися, і тоді ви забезпечуватимете своє тіло всіма необхідними живильними елементами замість того, щоб мучити його голодом, намагаючись скинути зайву вагу.

Целюліт - хвороба розбалансованого організму, організму, в якому втрачена природна гармонія. У цьому процесі грають роль декілька чинників. І насамперед це спосіб життя. Ми перездаємо, перекушуємо на бігу, не встигаючи пережовувати їжу, їмо, що потрапило під руку, якщо відчуваємо голод, а іноді їмо, коли і зовсім не голодні. Ми вживаємо алкоголь і палимо. Проблема целюліту не виникає в один день.

Головними винуватцями у виникненні всієї цієї історії є: неправильне харчування, сидячий спосіб життя і стреси. Ці три основні чинники, підсумовуючись, приводять зрештою до утворення і розвитку деформованої жирової тканини.

Лікувальне харчування:

1.Бета-каротин: солодка картопля, морква, шпинат, спаржева капуста, зелень, коренеплоди, солодкий червоний перець, мускусна диня, папайя, абрикоси.

2.Вітамін С: цитрусові, мускусна диня, томати, картопля, спаржева капуста, брюссельська капуста, білокочана капуста, цвітна капуста, листова капуста, солодкі перці.

3.Вітамін Е: не роздроблене зерно, зелень, проросле пшеничне зерно, пшеничне масло, насіннячка соняшнику, мигдаль, рослинне масло (тільки отримане методом холодного пресування).

4.Селен: булочки і хліб з не роздробленого зерна, проросле зерно пшениці, не роздроблене зерно пшениці, спаржа, спаржева капуста, лук, часник, томати, білокачана капуста, яєчний жовток, морські продукти, молоко, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як позбавитися від целлюліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі