середа, 21 липня 2010 05:15

Жінка поїла горілкою двомісячного сина

— Дитинка у її квартирі безперервно плакала кілька годин, — розказує львів"янка 52-річна Христина Мазур. — Я вирішила піти подивитися, двері були не зачинені. У колисці побачила розчервоніле маля, поруч на дивані лежала п"яна Оля. Взяла пляшечку, а звідти запах алкоголю.

До 29-річної Ольги викликали міліцію. Двомісячного хлопчика госпіталізували. У лікарні в дитини взяли аналізи крові, аби з"ясувати, чи є в ній алкоголь.

— Пляшечку на вміст спиртного перевірити не можемо, — каже Андрій Левицький із Залізничного райвідділу міліції Львова. — Там було надто мало рідини — 30 грамів. А треба 150, аби спеціальний апарат показав, чи був спирт у молоці. Тому проти мами кримінальної справи відкривати не будуть. Вона відбудеться адміністративним покаранням.

— Однокімнатну квартиру Олі купили батьки. За п"ять років ми її ще тверезою не виділи. Раніше, здається, на базарі торгувала. Тепер тільки то й робила, що пила і пузата ходила. Від кого ті діти, годі й знати. Вона вже має двоє дітей. Старшу дівчинку виховує дітдом, середущу — мама забрала. Оля ніц не змінилася. Як її тільки з ізолятора випустили, далі не просихає, — розказує телефоном сусідка 73-річна Ніна Муханова.

Зараз ви читаєте новину «Жінка поїла горілкою двомісячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі