вівторок, 19 грудня 2017 00:36

Подружжя Єфремових закатували чоловіки в масках

14 грудня в селищі Самарівка в Індустріальному районі Дніпра знайшли вбитим подружжя підприємців 52-річного Юрія та 62-річну Тетяну Єфремових. Тіла виявили в підвалі будинку.

— Звірство страшне. Тетяні вистрелили в обличчя — півголови знесло. В Юрія стріляли, горло ­перерізали. У них син живе в місті. Не додзвонився, приїхав, а вони три дні як мертві, — каже Тетяна Зенюк із селища.

— Вони жили на острові. З односельцями практично не спілкувалися. Зранку їхали, ввечері приїжджали. Місцевими магазинами не ходили. Були багаті, нещодавно продали розкішну квартиру. Тепер усі в селищі налякані. Закриваєшся і боїшся, чи не прийдуть сьогодні до тебе.

Єфремови жили в новому триповерховому маєтку на віддаленій вулиці садівничого товариства "Черешня". Найближчих сусідів — шестеро, однак живуть не поряд. Юрій Єфремов мав підприємство, постачав харчі на залізницю, торгував алкоголем.

— Недавно в Юриному бізнесі почалися проблеми, — розповідає мешканка Самарівки, не називається. — Щоб розплатитися з боргами, продав дорогу квартиру на Набережній у Дніпрі.

— У них найкращий і найбільший будинок по вулиці, — додає сусідка Єфремових. — Увесь завішаний камерами. На відео видно чотирьох у масках. Вони катували Юру й Таню. Поняті казали, що обоє були страшно побиті й порізані. В хаті все перевернуто, вкрали речі, золото, Юрину рушницю. Забрали з двору "Тойоту Кемрі".

Поліцейські не розголошують деталі слідства. Розглядають різні версії.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Єфремових закатували чоловіки в масках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі