пʼятниця, 17 листопада 2017 07:30

Працівник МВС влаштував аварію на батьківському авто

Автор: www.Volodymyr-Najda.tsn.ua
  Володимира Найду арештували на два місці без права на заставу. За кермом ”Мазди” скоїв смертельну аварію. Був напідпитку, кажуть свідки
Володимира Найду арештували на два місці без права на заставу. За кермом ”Мазди” скоїв смертельну аварію. Був напідпитку, кажуть свідки

— Я їхав у крайній правій смузі. В останню мить побачив, що на мене летить авто. Після лобового зіткнення мене почало зносити на зупинку громадського транспорту. Встиг взяти ліворуч, щоб не збити людей. Нічого не бачив через подушки безпеки, — розповідає 40-річний Айдер Халілов.

Увечері 13 листопада на вул. Стеценка в Подільському районі столиці 35-річний Володимир Найда за кермом автомобіля "Мазда Х-7" перетнув дві суцільні смуги і виїхав на зустрічну. Протаранив "Мітцубісі". За кермом був 62-річний Михайло Пєтухов, поруч сидів його одноліток Микола Маковський. Він загинув. Їхнє авто відкинуло в "Ніссан" Айдера Халілова.

— Із зупинки до мене збіглися люди. Допомогли вийти з машини. Питали, як почуваюся. Найда хотів утекти, його затримали свідки. Викликали "швидку", кілька карет примчало хвилин за 10. Людей у "Мітцубісі" не чіпали. Бачили, що мотор у машині. Водія затисло між ним і сидінням. Боялися не травмувати його ще більше, — каже Халілов. — Пасажир 3–4 хвилини був живий. Приїзду медиків не дочекався. Водія рятувальники буквально вирізали з машини.

Володимир Найда — адміністратор регіонального сервісного центру при Міністерстві внутрішніх справ у столиці. Машина, за кермом якої скоїв ДТП, належить його батькам. На авто наклали арешт.

— Коли Найда вийшов із машини, видно було, що п'яний або під дією наркотиків. Координація рухів відсутня, говорив незрозуміло. Постійно повторював: "Это не я, это не я". Одночасно дзвонив до батька і казав: "Приезжай, у меня тут труп", — продовжує Айдер Халілов.

За кілька хвилин на місце аварії приїхали батьки Володимира Найди й троє адво­катів.

— Він поводився дуже зухвало й грубо. Свою вину заперечував. Патрульні посадили його в службову машину, одягли кайданки. Адвокати в слідчі дії не втручалися. Лише оглянули автомобілі. Запитали в мене, чи не постраждав. Хтось подзвонив синові потерпілого водія. А він — дружині й доньці загиблого. Жінці стало погано на місці аварії, її забрала "швидка".

Загиблий Микола Маковський був сусідом по дачі Михайла Пєтухова. Разом поверталися з роботи.

— Батько все життя пропрацював водієм. Завжди говорив, що на дорогах повно ненормальних, які мають прес грошей. Такі нічого не бояться, бо все можуть порішати, — говорить донька загиблого Марина Маковська, 33 роки.

Пройти текст на алкоголь на місці Найда відмовився.

— Його повезли на медосвідчення. Там відмовився здавати кров на аналізи, здав тільки сечу. Очікуємо результати, — каже керівник сервісного центру Владислав Криклій, 31 рік. — Раніше до його роботи чи дисципліни зауважень не було.

Володимира Найду арештували на два місяці без права на заставу. Зі слідством не співпрацює. Чоловік має дружину та двох доньок. Його можуть ув'язнити на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «Працівник МВС влаштував аварію на батьківському авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі