пʼятниця, 20 травня 2011 05:15

Пенсіонера вбили шокером

— Убийця! Під народний суд тебе, гада! — кричать чоловікові, якого тримають в міліцейському УАЗі зранку 19 травня в селищі Кирнасівка Тульчинського району на Вінниччині. Уночі на території місцевого цукрозаводу побили людей.

— Приїхали якісь із лопатами, бітами, нунчаками. Їх було десь півсотні, ще й 15 собак. Викинули наших трьох жінок-охоронців на вулицю, побили їх, — розповідає місцевий Георгій Серветник. — Люди на крики збіглися, чоловік 100. Почали відвойовувати завод. Та куди там пенсіонерам проти здорових хлопців.

До райлікарні доправили трьох жінок-охоронниць.

— У Люби Міланич стався крововилив у внутрішні органи. У Ганни Мазур поламаний таз, Надя Озерова — в реанімації з черепно-мозковою травмою, — говорить Серветник.

Під час бійки помер колишній електрик заводу 73-річний Віктор Ратушний. Попередньо — смерть настала через удар електрошокером.

Міліціонери затримали чоловіків, які напали на підприємство. Їх найняв новий власник. Це другий конфлікт між ним та місцевими.

— Завод стоїть із 2006 року, ми його лише цілодобово охороняємо, — каже Георгій Серветник. — Але він може працювати, тут обладнання діюче. А його хочуть на метал порізати.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонера вбили шокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі