пʼятниця, 19 січня 2018 00:55

Вагітну Марію Коцар знайшли мертвою в ліжку

Автор: WWW.te.20minut.ua
  Марія Коцар із села Саранчуки Бережанського району на Тернопільщині померла від отруєння чадним газом, за попередньою ­версією слідства. Жінка була на шостому-восьмому тижні вагітності
Марія Коцар із села Саранчуки Бережанського району на Тернопільщині померла від отруєння чадним газом, за попередньою ­версією слідства. Жінка була на шостому-восьмому тижні вагітності

24-річну Марію Коцар із села Саранчуки Бережанського району на Тернопільщині знайшли мертвою в ліжку 12 січня. Отруїлась чадним газом, за попередньою версією слідства. Вдома була з донькою 16-місячною Ангеліною та чоловіком 30-річним Андрієм. Вони не постраждали.

— Чоловік близько обіду подзвонив у "швидку". Сказав, у нього дружина померла. Туди одразу побігла наша лікарка, викликали поліцію, — розповідає Марія Тимошенко, секретар Саранчуківської сільської ради. — В будинку Коцарів одна кімната й кухня. Всі спали на одному ліжку. Чоловік розповідав, що прокинувся десь о 7:30, що робив до обіду — ніхто не знає. Каже, не пам'ятає.

Марія — сирота, батько помер понад 10 років тому. Два роки, як поховала матір. Під час навчання в училищі познайомилася із майбутнім чоловіком Андрієм. Разом майже п'ять років.

— Марія гарно дбала про доньку. Як могла, виживала. Тримала велике господарство — козу, свині, кролі, птицю, — додає Марія Йосипівна. — Чоловік непутьовий. Випивав, має дві судимості — нібито побив когось. Їхню дитину забрали до районної лікарні. Служба у справах дітей передаватиме дівчинку до дому малютки. З батьком її лишити не можуть. Зараз дівчинці помагають небайдужі люди — приносять одяг і продукти. Сестри Андрія хочуть оформити над Ангеліною опікунство й забрати до себе — на Львівщину.

Марія Коцар була на шостому-восьмому тижні вагітності.

— Як сталося, що з трьох людей у будинку постраждала лише вона — з'ясовують слідчі, — каже Андрій Василик із обласної поліції Тернопільщини.

Марію Коцар поховали 14 січня у Саранчуках.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Марію Коцар знайшли мертвою в ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі