вівторок, 19 червня 2018 19:56

Затримали браконьєра з рідкісною рибою

Затримали браконьєра з рідкісною рибою
Браконьер ловив рідкісну стерлядь. Фото: ДАРГ

В Одеській області біля Кілії на Дунаї одеський рибоохоронний патруль і громадські працівники під час рейду затримали порушника, який ловив червонокнижну рибу.

38-річний співробітник одного з рибодобувних підприємств на човні рибалив за допомогою сплавних сіток, повідомила прес-служба Держагентства рибного господарства України в Одеській області.

У промислову сітку потрапила прісноводна стерлядь, занесена в Червону книгу України. Патрульні виявили на березі мертву червонокнижну рибу.

Збиток, нанесений рибному господарству України, становить 48 тисяч грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браконьєр кинувся з ножем на лісників

Відносно порушника склали адміпротокол. Рибу вилучили.

У басейні Чорного моря забороняється вилов водних біоресурсів, занесених до Червоної книги України. Випадковий їх вилов повинен бути повернутий у природне середовище.

На території мисливських угідь Городнянського району Чернігівської області браконьєри вбили вагітну самку лося, повідомили у єгерській службі ТОВ СМРП "Динамо". Браконьєри діяли групою осіб із застосуванням спеціальних приладів.

Зараз ви читаєте новину «Затримали браконьєра з рідкісною рибою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі