пʼятниця, 26 січня 2018 08:41

"Вчепилася у волосся і била по всьому тілу" - закарпатські школярки побились за хлопця

"Вчепилася у волосся і била по всьому тілу" - закарпатські школярки побились за хлопця
Учениця 10 класу жорстоко побила 8-класницю через хлопця. Фото: tsn.ua

На Закарпатті в селі Вилок учениця 10 класу жорстоко побила 8-класницю через хлопця.

15-річній Ангеліці не сподобалося, як 13-річна Регіна задивляється на хлопця, який їй подобається. Остаточно розлютило дівчинку фото, на якому Регіна з хлопцем були поруч, повідомляє ТСН.

Спочатку Ангеліка намагалася зіштовхнути конкурентку зі сходів, проте цьому завадили вчителі. Після уроків вона чекала Регіну на вулиці. Остання пригадує: "Почала дуже погані слова говорити, мені ганьба таке говорити. Почала мене за волосся, я за неї - і так почалася бійка".

Однак у бійку ніхто з школярів не втручався. Зазначається, що близько десяти дівчат мовчки спостерігали. Свідок розповідає: "Вона вчепилася у волосся і почала бити по всьому тілу - ногам, шиї, голові. Потім, коли вдарила в живіт, і не могла дати якусь відсіч. Потім підбіг учитель".

Олександр Семен, вчитель інформатики, розборонив дівчат. Посадив 8-класницю в свою машину і намагався виїхати: "Я її повіз додому, вона ще трохи побігала коло машини, хотіла мене дістати, скажімо так".

Побита відчула гострий біль в животі і запаморочення, її доставили в лікарню.

Адельберт Мезев, завідувач травматологічним відділенням Виноградівської районної лікарні, розповів: "Їй встановлено діагноз черепно-мозкова травма - струс головного мозку, забій м'яких тканин голови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці натовп молодих людей побив перехожого

Наголошується, що в поліцію звернулися обидві дівчини: сім'я Регіни поскаржилася на Ангеліку, а Ангеліка на вчителя, який нібито побив її. Однак слідчі вже з'ясували, що вчитель нікого не бив.

Сім'я потерпілої Регіни стверджує, що тепер отримує погрози на свою адресу від сім'ї старшокласниці і звернулися в поліцію ще і за цими фактами.

Мама 5-класника прийшла до школи і надавала стусанів учням 7 класу за те, що вони ображали її сина.
Жінка прийшла в кабінет, де були учні 7 класу. Ті заперечували знущання з її сина – казали, що той сам спровокував конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «"Вчепилася у волосся і била по всьому тілу" - закарпатські школярки побились за хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі