вівторок, 30 червня 2015 15:55

У Крим на роботу запрошують лікарів і далекобійників

У Крим на роботу запрошують лікарів і далекобійників

На роботу у Крим заманюють високими зарплатами, безкоштовним житлом та харчуванням. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Інна Захарова, менеджер кадрового агентства.

"Вакансій з Криму вистачає, - каже Інна Захарова. - Перевагу віддаємо людям із російськими паспортами. Зарплату платять у рублях. На сезонну роботу наймають жінок до 45 років обробляти плантації, збирати ягоди".

За словами менеджера, нові робочі місця з'являються, бо кримчани виїжджають в Україну.

"Багато також виїхало у Москву на роботу, - говорить Захарова. – А в Крим навпаки їдуть з російських сіл. Безробітні росіяни влаштовуються на роботу садівниками, прибиральниками, сортувальниками".

Багато фірм з материкової України наймають на півострів торгових представників.

"Також на роботу із материкової України переманюють адміністраторів і бухгалтерів, - пояснює Захарова. - Популярністю користуються українські лікарі. Хірургам пропонують зарплату від 25 тисяч рублів – майже 10 тисяч гривень. В травні шукали на роботу аніматорів і вожатих в літні табори".

На роботу в один із ресторанів Євпаторії запрошують повара, який знається на італійських стравах.

"Пропонують зарплату у 9,5 тисяч гривень, а також житло і харчування, - розповідає Захарова. – У Сімферополі є вакансія для водія-експедитора. Треба мати досвід роботи від року. Зарплата – понад 8 тисяч гривень. Також роботодавці регулярно шукають диспетчерів у службу таксі, прибиральників і будівельників".

Зараз ви читаєте новину «У Крим на роботу запрошують лікарів і далекобійників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі